Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Srážka auta a traktoru na Chomutovsku: Na místě zasahovaly 3 vrtulníky!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: požáry.cz)
Autor: ČTK, yks - 
23. října 2019
15:06

Pět lidí se zranilo v úterý kolem 13:00, když osobní auto narazilo u Chomutova zezadu do traktoru. Na místě musely zasahovat všechny složky Záchranného systému, včetně tří vrtulníků Letecké záchranné služby.

Srážka osobního automobilu s traktorem zaměstnala Integrovaný záchranný systém na Chomutovsku. Na místě bylo několik zraněných, které museli vyprostit hasiči. Záchranka nasadila tři vrtulníky a policie případ vyšetřuje.

„Podle předběžných informací je zraněných pět osob,“ řekla mluvčí chomutovské policie Miroslava Glogovská. Doplnila, že silnice ve směru od Hory Svatého Šebestiána na Chomutov je zavřená. „Policisté odklánějí dopravu u obce Křimov na starou silnici I/7,“ uvedla Glogovská. V opačném směru je silnice průjezdná.

O nehodě informovali také místní hasiči. „Jednotka HZS ze stanice Chomutov vyjela k dopravní nehodě osobního auta a traktoru v Chomutově - Nových Spořicích. Při nehodě bylo zraněno pět lidí. Dva z nich hasiči z havarovaného vozu vyprostil,“ uvedli na svých facebookových stránkách.

„Vrtulníky dopravily do nemocnic tři zraněné, ostatní byli odvezeni dvěma sanitními vozy. Silnice je v jednom pruhu neprůjezdná do skončení vyšetřování Policie ČR,“ doplnili hasiči.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání