A protože půjde o číslo vánoční, bude plné čtenářských dárků. Těmi jsou třeba dva exkluzivní rozhovory s Nastěnkou a Marfušou, tedy herečkami Nataljou Sedychovou ( 71) a Innou Čurikovovou (76), za kterými se redaktor Dušan Spáčil vypravil do Moskvy. Mimoto jsme zkusili, jak by se v roli legendární Popelky vyjímala seriálová hvězda Eva Burešová, představujeme všechny nové pohádky a Lucii Borhyovou, Markétu Hrubešovou, Lucii Vondráčkovou a další hvězdy jsme vyfotili tak, aby i tradiční vánoční povinnosti dýchaly pohodou. Tak nezapomeňte, v pátek se máte na co těšit!

Rozhovory s Nastěnkou a Marfušou

Tohle je velký úlovek BLESK tv MAGAZÍNU z Moskvy. Nastěnka, tedy někdejší baletka a herečka Natalja Sedychová, vypráví hrozné zážitky z rozchodu se svým přítelem i o tragickém osudu jejího filmového nápadníka Ivánka. Marfuša (Inna Čurikovová) zase vzpomíná na to, jak jí u konkurzu na její zásadní roli pomohlo, že se – na rozdíl od jiných hereček – nebála obětovat stoličky na louskání ořechů.

Hvězdy si Vánoce užívají!

Když Markéta Hrubešová zdobí stromeček, Jitka Čvančarová balí dárky, Sabina Laurinová peče cukroví, Lucie Borhyová nakupuje ježíška, Lucie Vondráčková zdobí dobroty a Lumír 0lšovský dárky rozbaluje, je na našich unikátních fotografiích pohoda a krása pohledět!

Nová Popelka Eva Burešová

Libuška Šafránková (66) je samozřejmě jenom jedna a její Popelka ve Třech oříšcích je nesmrtelná. Co kdyby se ale tahle legendární pohádka točila dnes. Zkusili jsme do hlavní role obsadit seriálovou a muzikálovou hvězdu Evu Burešovou, a zjistili jsme, že její Popelka má podobně silné kouzlo!

Kompletní televizní program na svátky

Je to tady. To, co zatím jen probleskovalo, tady najdete v celé své kráse. Přinášíme kompletní vánoční program na Štědrý den, na Boží hod vánoční i na Štěpána. Dozvíte se, kdy budou dávat Tři oříšky (a překvapivě to nebude na Štědrý den), komedii S tebou mě baví svět, romantiku Pretty Woman, Pelíšky, Anděla Páně, Princeznu se zlatou hvězdou a mnoho dalších.

Na které nové pohádky se můžeme těšit?

Ani letos nebude o nové pohádky na České televizi nouze. Štědrovečerní se jmenuje Princezna a půl království, začíná tím, že Honza porazí draka, dostane princeznu za ženu a půl království k tomu, ovšem princezně se nelíbí! Hlavní role si zahráli Eva Josefíková (29), Matouš Ruml (34) a Marek Eben (61). Na Boží hod bude mít televizní premiéru Čertí brko, vtipná pohádka s písničkami, v níž se po více než třiceti letech (od filmu S čerty nejsou žerty) vrátil do role čerta Ondřej Vetchý (57). A to z nových pohádek rozhodně není vše…

5 příběhů stálic televizních Vánoc

Přečtěte si, jaké měla Marie Kyselková (†83), tedy představitelka princezny se zlatou hvězdou, strasti s muži v osobním životě, čím se dobře živí princ ze Tří oříšků Pavel Trávníček (69), jak princezna Pavlínka z Nesmrtelné tety, herečka Barbora Bobulová (45), dobyla Itálii, co dnes dělá Honzík z Chobotniček Milan Šimáček (46) a proč od filmu odešla Vida Skalská Neuwirthová (57), slavná princezna s dlouhým nosem ze Tří veteránů.

Fotogalerie
33 fotografií