„Samozřejmě se na nejhezčí svátky v roce těším, a tedy i na Štědrý den. U nás je to klasika, kapr, salát, stromeček, cukroví, ale tím to končí,“ prozradila půvabná blondýnka na křtu charitativního Sebemotivačního deníku s podtitulem Jsem žena, jsem bohyně v pražských Holešovicích, jehož výtěžek půjde na charitativní účely na podporu Nadace Veroniky Kašákové, Porodní domy Apodac a Klub svobodných maminek. „Dárky nekupujeme a tedy ani nedáváme pod stromeček. V tom jsme trošku odlišní od jiných, ale nám to vyhovuje,“ dodala.

„Sejdeme se všichni jako velká rodina, mlsáme dobroty a dárkem je vlastně to, že jsme spolu a jsme tu jeden pro druhého,“ svěřila se Kašáková. Být se svými nejbližšími je pro ni zkrátka mnohem důležitější než balíčky pod nazdobenou jedličkou. Jako dítě ostatně prožila nejedny Vánoce v dětském domově, jelikož si ji její otec každé svátky domů nebral. Trávila je tedy s „tetami“.

„Byl to krásný čas. Už měsíc dopředu jsme nacvičovali vánoční besídku, celý dům voněl cukrovím, měli jsme krásnou výzdobu, obrovský vánoční strom a taky spoustu dárků. Lidé zvenčí si to moc nemyslí, ale byl to perfektní voňavý čas,“ prozradila dlouhonohá plavovláska Novinkám minulý rok.

V dospělosti pro ni svátky ztratily své kouzlo. „V dospěláckém světě mi to přišlo nudné a smutné. Už se to tolik neprožívalo, takže se jednou těším na vlastní děti, kdy to člověk bude zase mít potřebu prožívat,“ dodávala. Až čas ukáže, zda to bude právě její současný partner Milan Sovadina, s nímž se stihla krátce po zásnubách rozejít a zase se s ním dát dohromady, se kterým si nějakého toho potomka pořídí.

VIDEO: Kráska Kašáková válí na lyžích: Tety z děcáku mě to naučily! 

Video
Video se připravuje ...

Kráska Kašáková válí na lyžích: Tety z děcáku mě to naučily! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
46 fotografií