Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kamion zmizel v Kunovicích jako pára nad hrncem! Policie požádala o pomoc veřejnost

Kamion zmizel z povrchu zemského! Neviděli jste ho? Policie žádá o pomoc veřejnost. (Ilustrační fotografie)
Kamion zmizel z povrchu zemského! Neviděli jste ho? Policie žádá o pomoc veřejnost. (Ilustrační fotografie)  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK - 
21. listopadu 2019
14:15

Policie prosí veřejnost o pomoc při pátrání po kamionu s návěsem naloženým textilem. Ten o víkendu zmizel od čerpací stanice v Kunovicích.  Škoda jde do milionů.

Policisté vyšetřují krádež kamionu v Kunovicích na Uherskohradišťsku. Tahač naložený textilem zmizel o víkendu od čerpací stanice na třídě Vítězství. Odhadovaná škoda přesáhla tři miliony korun, sdělila ve čtvrtek ČTK uherskohradišťská policejní mluvčí Milena Šabatová. Po pachateli krádeže policie pátrá, o pomoc žádá také veřejnost.

Oznámení o krádeži přijali policisté v pondělí od řidiče, který tahač u čerpací stanice zaparkoval v pátek 15. listopadu odpoledne. „Po víkendu, když přišel na místo, kamion naložený použitým textilem byl pryč,“ uvedla mluvčí.

Uherskohradišťští kriminalisté po vozidle vyhlásili celostátní pátrání. „Jedná se o tahač značky DAF XF 480 FT, bílé barvy s registrační značkou 4SV5564 a návěs značky NN KRONE, bílé barvy s registrační značkou 2SV4864. Dle získaných informací měla souprava z uvedeného parkoviště odjet v sobotu večer mezi devátou až desátou hodinou,“ doplnila Šabatová.

Policie žádá řidiče vozidel s palubní kamerou, kteří v uvedenou dobu úsekem projížděli a kamion jejich kamera zachytila, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Uvítají také informace od případných svědků, kteří si v blízkosti čerpací stanice všimli podezřelých lidí. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání