Zpěvák Václav Noid Bárta (39) původně očekával přírůstek do rodiny skoro na prosinec, ovšem jeho druhorozená dceruška se rozhodla jinak a přišla na svět už 20. listopadu a dostala jméno Eliška po mamince, tanečnici Elišce Grabcové„Vyšlo to úplně perfektně, já mám dneska snad jediný den v tomhle půlroce volno,“ radoval se pro Top Star Noid, že mohl být u porodu. Dokonce nechyběla ani starší sestřička Terezka (5). „Už máme připraveno. Ježíšek už může přijít,“ hlásila týden před Vánocemi Eliška a ukázala svou malou holčičku v kolébce pod krásně nazdobeným stromkem. Očividně už žádný další dárek není třeba!

O nějakou dobu dříve se narodila nakonec i holčička, kterou nosila pod srdcem blondýnka Lela Ceterová (30). „Nejkrásnější věci na světě se stanou, když je nejmíň čekáte. Lili už s námi prostě na Vánoce chtěla být doma, takže v 15.10 přišla na svět,“ zaradoval se hrdý otec Karlos Terminátor Vémola (34) na instagramu. 

Předčasnému porodu se nevyhnula ani modelka Petra Němcová (40), která ale přiznala, že v jejím případě to bylo o poznání dramatičtější. „Sám si zvolil, že přijde na svět nečekaně ve 34. týdnu, uprostřed noci, v odlehlé oblasti obklopené přírodou. Během této bouře, v níž jsme málem porodili předčasně narozené miminko v autě na cestě do porodnice, jsme cítili, jak nás objímá bezpodmínečná láska a požehnání,“ napsala kráska na instagram s tím, že se chlapeček narodil již 15. listopadu a následně skončil v inkubátoru. Petra měla ale radost, že manžel Benjamin Larretche mohl i tak miminku po narození zahrát na flétnu, což dělal i v těhotenství. Tímto „magickým rituálem“ se dvojice s děťátkem spojila. 

Teď už se jistě z kloučka, kterého pojmenovala Bodhi (podle fíkusovitého stromu bódhi, pod nímž podle buddhistické tradice dosáhl Buddha Gautama probuzení), radují doma a lepší dárek si jistě nepřejí. Pravděpodobně ale Vánoce v plné parádě slavit stejně nebudou, jelikož mají teď blíž k buddhismu než ke křesťanství. 

Miminko naplnilo láskou domácnost také Tereze Voříškové (30). O narození děťátka, které má s manželem Matyášem Rambou, informovala fanoušky 14. listopadu, dítě se ale narodilo již o pár týdnů dříve. Herečka známá například z Bobulí ale neprozradila, zda má chlapce, nebo holku. Nenapsala ani jméno. Zato ukázala pár fotek, jak drží uzlíček štěstí v náručí.

Ve čtvrtek 19. prosince pak přišla zpráva, že svého miminka se již dočkali i hokejista Tomáš Plekanec (37) a tenistka Lucie Šafářová (32). Svou dcerušku pojmenovali Leontýnka a pogratulovala jim k ní i Tomášova exmanželka Lucie Vondráčková (39). 

O den později zase do porodnice místo Ranní show na Evropě 2 mířil moderátor Patrik Hezucký(49), jehož mladší žena Nikola měla přitom termín až na Silvestra. 

S dítětem zapózovala i Bibi z Ordinace alias Marika Šoposká (30), ale chlapečkovi, kterého pojmenovala Vincent, zakryla obličej pomocí obrázku. Kromě něj jí dělá radost také starší syn Benedikt (4). 

Další přírůstky na cestě?

V osmém měsíci těhotenství je už i herečka Berenika Kohoutová (28) a v očekávání nového života jsou také její kolegyně Aneta Krejčíková (28), Andrea Kerestešová Růžičková (35) a Marie Doležalová (32).

Zatímco pro někdejší hvězdu Tváře se jedná o první dítě, všechny zbylé dámy už nosí pod srdcem druhého potomka. Navíc hvězda Vyprávěj Andrea již na začátku prosince přiznala, že je v poslední fázi těhotenství a porodit by měla před koncem roku...

VIDEO: Noid přiznal, jak hodlal trávit letošní Vánoce... Na co kouká?

Video
Video se připravuje ...

Jak bude Noid trávit Vánoce? Loni koukal na Ramba, letos na dceru Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Fotogalerie
96 fotografií