Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bosá holčička (5) nesla brášku (18 měs.) v mrazech -35 °C skoro kilometr. Matku obvinili

Autor: sova - 
8. prosince 2019
19:20

Pětiletá holčička musela se svým osmnáctiměsíčním sourozencem urazit na Aljašce cestu o délce zhruba 800 metrů. Venku přitom panovalo extrémně chladné počasí o teplotě zhruba -35 stupňů Celsia a dívenka šla celou trasu bez bot. Informuje o tom na svém webu britská televize Sky News.

Událost se odehrála na severozápadě Aljašky ve vesnici Venetie. V obci totiž vypadla elektřina a dívka, která doma pobývala pouze se svým osmnáctiměsíčním sourozencem, se vyděsila natolik, že se raději rozhodla pro cestu k sousedům. Na sobě přitom měla pouze lehké oblečení a ponožky.

Její matka Julie Peterová (37) byla následně obviněna ze zanedbání péče o dítě a z jeho následného ohrožení na zdraví. Holčička navíc utrpěla lehká zranění v souvislosti s mrazivým počasím, ve kterém musela cestu absolvovat.

alter012 ( 9. prosince 2019 03:50 )

A nie je to preto , že nechala 2 malé deti doma bez dozoru ?
Naozaj si myslíte , že u nás by vám socialka a polícia tleskali za zimný výcvik 5 ročného bosého decka v -35°C mraze ? Naozaj si uvedomte čo trepete za hovadiny !

bafy81 ( 8. prosince 2019 21:49 )

Tu ženskou nestíhají za to, že vypadla elektřina, ale tak snad za to, že nechala malé děti doma a byla bůh ví kde ne snad?!!

papik ( 8. prosince 2019 20:13 )

A ta žena snad může za to, že vypadla elektřina? V Americe (nemyslím jen USA), a dnes už i v Evropě jsou schopní člověka zavřít snad už i za to, že si Vaše dítě odřelo koleno, a pak se diví, že tolik lidí drží doma své dětí u televize a počítačů. V Simpsonech krásně vykreslili paranoiu USA, kde Marge zatkli za to, že si Bart šel hrát sám do parku bez doprovodu dospělé osoby.

Zobrazit celou diskusi