„Často dostávám otázky, jak to jako muž zvládám, že mám vedle sebe slavnější, úspěšnější i lépe vydělávající ženu. Odpověď je, že jednoduše. Miluji ji,“ přiznal Viktor Vincze na instagramu a tato dojemná slova doplnil sérií fotek své krásné manželky, slovenské moderátorky Adely Vinczeové, která se v našich končinách proslavila jakožto Banášová v době, kdy po boku Leoše Mareše (43) uváděla Česko Slovenskou Superstar. Kromě toho provázela i několika galavečery udílení filmových cen Český lev.

Oproti tomu se Vincze proslavil až rychlým sňatkem s Adelou a mezi hvězdy slovenského showbyznysu vystřelil spíše až po své účasti v slovenské verzi hudebně-taneční show Tvoje tvář má známý hlas. Byl by proto, ruku na srdce, trochu blázen, kdyby si na úspěch své paní stěžoval. Adela se totiž řadí mezi špičkové moderátorky.

„Láska podle mě neobsahuje pojmy sláva a úspěch. Ty vytvořila lidská mysl. Láska není soutěží o to, kdo víc vydělá. Láska vlastně vůbec není soutěží. Pokud ano, tak to není láska,“ myslí si mladík, který ale ani dva roky po svatbě ne a ne zpečetit jejich vzájemné city miminkem.

„Vpodvečer moderovala akci v mé rodné Šali a já byl opět dojatý tím, jaká je dobrá. Ti, co mě znají, ti vědí, jak rád stojím na jevišti. Když ale Adélka pracuje, chci jen sedět v publiku. Tleskat a být na ni hrdý. Jsem fanouškem úspěšné ženy, kterou miluji,“ prohlásil Vincze. Jeho vyznání muselo Adelu bezpochyby dohnat až k slzám! „A neobírá mě to o pocit, že jsem chlap!“ zdůraznil.

VIDEO: Českého lva v roce 2018  uváděla Slovenka Adela Banášová! Blesku řekla proč

Video
Video se připravuje ...

Českého lva opět moderuje Slovenka Adela Banášová! Blesku řekla proč David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
63 fotografií