Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Petru F. (†35) srazil motorkář: Policisté teď vybírají peníze na osiřelého Tomáška (2,5)

Autor: VaB - 
15. prosince 2019
05:02

Během vteřiny přišla maminka a kynoložka Petra F. (†35) na pražském Smíchově o život. Na začátku listopadu ji tam srazil motorkář, když přecházela se dvěma pejsky přes silnici. Na místě zahynul i její čtyřnohý parťák Charlie. Manžel Petry pracuje u policie, jeho kolegové mu založili sbírku na podporu rodiny.

K nehodě došlo krátce po šesté hodině ranní na začátku listopadu. Pětatřicetiletá žena měla z ulice Jindřicha Plachty přes Hořejší nábřeží namířeno k parčíku u Vltavy. Tam už ale nedošla. Při přecházení přes silnici ji srazil motorkář. Petra F. (†35) na místě zemřela. 

Záchranářka s velkým srdcem, maminka a partnerka. Nikdo tehdy nemohl tušit, že se z procházky se dvěma milovanými pejsky už nevrátí. „Nemohla jsem tomu uvěřit, ještě večer předtím jsme spolu mluvily,“ řekla Blesku Petřina známá.

Po Petře smutní celá rodina i přátelé. Doma na ni čekal partner, policista Tomáš Š. a jejich syn Tomášek (2,5). Jeho kolegové se rozhodli vyhlásit sbírku na podporu po pozůstalé přítelkyni. „Víte, ona působila na první dojem křehce, ale žádná barbína to nebyla. Spíš holka do nepohody. Byla svá, dokázala se ozvat, ale měla velké srdce. Milovala své děti, Tomáše a možná stejně i psy, kterým zasvětila život,“ dodala Petřina známá. 

Bratři v modrém

„My, členové bezpečnostních sborů, jsme jedna velká rodina a sbírkou chceme podpořit našeho kolegu a jeho synka Tomáška v jejich nelehké životní situaci,“ napsali. Žádají kohokoliv, aby přispěl. „Veškeré finanční prostředky budou předány Tomášovi,“ dodali. Číslo transparentního účtu je: 2801731873/2010. 

y1xcvbnm ( 15. prosince 2019 14:57 )

musím se také zastat motorkáře, psali o ní že byla velmi aktivní , rychlá až zbrklá, nemohlo to být tak že svou zbrklostí zavinila nehodu při které zahynul pes, a zranil se motorkář??? Ten s tím bude žít ač si myslím že mu tam vlítka se psy , nebyla prý na přechodu a honem honem spěchapala

marcelinka007 ( 15. prosince 2019 08:56 )

Je mi mladé ženy líto, každého života je škoda,hlavně po ní zůstal malý synek, ale smrt si zavinila sama svou nezod­pověd­ností­.Proč dáváte pořád do titulku srazil ji motorkář..dejte tam pravdu...vstoupila motorkáři přímo pod kola. Policisté udělali krásné gesto, pomáhají kolegovi , který to má teď moc těžké.

Jirkapoh ( 15. prosince 2019 08:25 )

Mohla si za tu nehodu sama. Chudák motorkář.

bobou ( 15. prosince 2019 07:27 )

Jenom musím připomenout, že za tuto zbytečnou smrt si paní mohla sama. Přecházela mimo přechod a doslova tomu motorkáři vběhla pod kola. A od policistů je moc pěkné, že se snaží nešťastné rodině pomoci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání