Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Rok 2020 podle Lukáše Pavláska: Češi, nesmírně zbohatneme!

/
  • Lukáš Pavlásek přináší exkluzivní předpověď do nového roku!
    2. ledna 2020 ● 10:20

    „Ve své věštecké kouli vidím několik zásadních událostí, které v roce 2020 potkají naši Českou republiku. Přehledně jsem to roztřídil do několika sekcí, abyste rychle nalezli odvětví, které vás zajímá,“ říká Lukáš Pavlásek.

  • 1.

    POLITICKÁ SITUACE

    Premiér Andrej Babiš se na začátku roku rozhodne přestavět své Čapí hnízdo na Holubník, k čemuž ale mazaně nepoužije dotace z Evropské unie, ale rovnou peníze z celého rozpočtu pro Pražský hrad na sto let dopředu. Ty mu poskytne Jiří Ovčáček, který si bude myslet, že Holubník je investiční program pro zhodnocení aktiv majetku České republiky. Pražský hrad se tím ocitne na pokraji bankrotu a Miloš Zeman se navždy odstěhuje do žlutého nafukovacího člunu Challenger na Vysočinu. Pražský hrad naštěstí zachrání Jaromír Soukup se svými investory z Číny a stane se novým prezidentem a Česká republika bude přejmenována na Čínskou republiku Jaromíra Soukupa.

     

  • 2.

    SPORT

    V České republice budou uspořádány letní olympijské hry, i když původně měly být v Tokiu. Zjistilo se však, že zaostalé Japonsko není oproti vzkvétající České republice schopno zajistit kvalitní servis a služby na profesionální úrovni, proto se Hry přesunou do naší kotliny. Neukáže se to jako šťastný nápad, protože během dvou dnů dojde ke zhroucení celé infrastruktury, pražský magistrát nestihne vydávat lítačky na hromadnou dopravu, dojde k okradení všech sportovců hbitými kapsáři a podnikavými vykuky. Tyto letní olympijské hry vstoupí do dějin sportu jako první Hry bez jediné medaile a jediného sportovního výkonu, vše bude rozkradeno, než to začne.

     

  • 3.

    KULTURA

    V kultuře dojde k naprosto zlomové události, bude natočen první český 4D sci-fi film o vesmírné dýdžejce Žena za mix pultem, ve kterém bude hrát hologram Jiřiny Švorcové. V hudbě nastane velké smíření Tomáše Kluse a Richarda Krajča, kteří společně nazpívají duet Chtěl bych být víc než přítel tvůj, věnovaný sexuálním menšinám.

  • 4.

    KLIMA

    Díky globálnímu oteplování bude zrušena ladovská zima, nastanou navždy tropická vedra a z institutu Václava Klause se stane farma na pěstování datlí, pomerančů, jiných plodin, které dříve rostly jen v exotických zemích.

     

  • 5.

    PENÍZE

    K zásadní události dojde na konci roku, kdy bude v hoře Blaník objeven ropný vrt a Česká republika přes noc zbohatne a stane se Dubají Evropy.

  • 6.

    ALKOHOL

    Pít Češi samozřejmě nepřestanou ani v roce 2020, naopak se produkce ještě zvýší a staneme na prvním místě ve spotřebě alkoholu, protože spotřeba je to jediné, s čím se to tu všechno dá přežít.

     

  • 7.

    PORODNOST

    Bude stoupat, dokonce na konci roku předstihneme africké státy, protože díky globálnímu oteplování přestanou čeští muži používat kondomy, neboť jak řekne jeden známý český lékař: V tý pláštěnce se teď člověk ku*evsky potí.

  • 8.

    RYTÍŘI NA KONEC

    Těžba ropy probudí blanické rytíře, kteří nám všem dají do držky a bude od nás konečně pokoj.

    Fotogalerie
    31 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy