„Tak hurá. Předposlední den roku 2019… Hodnotit ho nebudu, jsem šťastná, že jsme všichni zdraví,“ komentovala v pondělí blížícího se Silvestra Agáta, která ho chtěla oslavit především se synem Kryšpínem (8) a malou Miou (15 měsíců).

Nakonec ale na pomezí nového desetiletí zjihla a vyznala se ze vztahu ke své nejlepší kamarádce, která za nimi dorazila. Nicméně sdělení spíše vyznívá jako ukrytý vzkaz brzy již bývalému manželovi, herci Jakubovi Prachařovi (36), který tráví tento čas na horách s novou partnerkou, modelkou Denisou Dvořákovou (28).

„Je pár lidí, na které se můžu spolehnout, a je jedno, jaká je denní doba, měsíc, rok… Jsou kámoši, které máš od 3 let a zůstanou ti napořád… Můžeš přijet na návštěvu bez ničeho, lehnout si na gauč, dát jí děti, zavolat jí ve 2 ráno a vždy je tu pro tebe…,“ dojala se Agáta u fotky své kamarádky Elišky.

„První Silvestr s tou mojí, která mě nikdy neopustí,“ dodala modelka, čímž nejspíš tak trochu otevřela staré rány a připomněla, že rok 2019 pro ni nebyl zrovna nejšťastnějším. Po šestiletém manželství od ní po vleklé krizi Jakub odešel a nedlouho nato si našel o mnoho let mladší, již zmíněnou, topmodelku.

VIDEO: Agáta Prachařová: O Vánocích miluji mužskou věrnost a nesnáším prstové ponožky od mámy

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: O Vánocích miluji mužskou věrnost a nesnáším prstové ponožky od mámy Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
32 fotografií