Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Psi, kočky i kajman. Podívejte se na vítěze soutěže o nej vánoční fotku vašich miláčků

Autor: Jana Ulrichová, Kateřina Lang - 
3. ledna 2020
06:10

Na 150 snímků přišlo do soutěže Blesk tlapek o nejlepší vánoční fotku s domácím mazlíčkem. Čtenáři fotili nejen psy a kočky, ale i koně, želvy, křečky, činčily nebo kajmana. Vybírat bylo těžké, protože ocenění by si zasloužili všichni už jen za práci, kterou si se snímky dali.

Reportérkám a editorce Blesk tlapek se nakonec nejvíce líbily fotky I-Divine Arwen, roční fenky stafordšírského bulteriéra Markéty Kubíčkové, Milana, ročního kocourka Jaroslava Kročila a Arona, dvouletého kajmana klínohlavého Františka Baričiče, o němž jeho manželka, která fotku do soutěže přihlásila, napsala: „Patří manželovi, který je chovatelem a velkým milovníkem krokodýlů, a za kterého foto posílám. Toto je zatím poslední přírůstek. Mohlo by se zdát, že takové zvíře mezi mazlíčky nepatří, ale manžel jej tak rozhodně vnímá. S láskou o zvíře pečuje a mohu potvrdit, že bezpečně pozná nejen svého chovatele, od kterého se nechá krmit a ošetřovat, ale i členy rodiny.“

Autorům těchto tří vítězných snímků posíláme kávovary.

Aron, dvouletý kajman klínohlavý Františka Baričiče Aron, dvouletý kajman klínohlavý Františka Baričiče | čtenáři

Motýlek a pamlsky

Voucher na motýlka od Funky dog jsme se rozhodly darovat mopsovi Albertovi, kterého si jeho majitelka Markéta Demeterová adoptovala, a proto také nezná jeho věk. Odhadem je mu 5 až 8 let a motýlky prostě nosit umí, už proto si zaslouží rozšířit šatník.

Video  Pejsky ozdobila motýlky a přitom vydělala pro útulky přes milión korun  - Kateřina Lang
Video se připravuje ...

Kromě těchto výher věnuje tým Blesk tlapek ještě osobní cenu, a to krabici pamlsků, Samovi, 10letému kříženci borderkolie a špice Petry Pabiskové ml.

Milan, roční kocourek Jaroslava Kročila Milan, roční kocourek Jaroslava Kročila | čtenáři

Fotky na sítích  

Všem, kteří se do soutěže zapojili, děkujeme. Těm, kteří poslali fotky po uzávěrce, se omlouváme, ale pravidla už jejich zveřejnění nedovolila. Vítězné snímky i řadu dalších najdete zde v galerii. Všechny soutěžní fotky si pak můžete prohlédnout v samostatném albu na facebooku a instagramu Blesk tlapek.

Zobrazit celou diskusi