Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šílený řidič v protisměru! Petr v Mostě kvůli hazardérovi naboural, viník z místa ujel

Autor: chal - 
14. ledna 2020
13:31

Rychlou reakci a pevné nervy projevil Petr (25) ze severních Čech, když se v sobotu večer vracel domů po silnici I/13. Mladého řidiče v Mostu šokoval jiný šofér, který se dvouproudovkou bez ostychu řítil v protisměru! Petr měl co dělat, aby se vyhnul čelnímu střetu. Přestože fatální bouračce zabránil a auta se „jen“ škrtla, na jeho voze stejně vznikla nemalá škoda. I proto nyní Petr po hazardujícím řidiči pátrá.

Jen pár vteřin uplynulo od chvíle, kdy si Petr z Chomutova včasnou reakcí zřejmě zachránil život, když se z rádia ozvala věta „Není čas zemřít“. Šlo o upoutávku na nejnovější bondovku. „Načasování té reklamy bylo opravdu ironické,“ řekl Petr pro Blesk.cz.

To byla ale asi tak jediná úsměvná věc na Petrově hrůzném zážitku. Vždyť stačilo tak málo a jeho následky mohly být tragické... Co se vlastně stalo? Petr v sobotu krátce po půl šesté večer projížděl po silnici I/13 okrajem Mostu směrem na Chomutov, když si v dálce všiml světel protijedoucího auta.

V místě, kudy zrovna jel, protijedoucí auta dělí pouze travnatý pruh s patníky, který je oproti vozovce jen mírně zvýšený. Petr proto myslel, že auto jede podle pravidel ve svém pruhu.

Za pár okamžiků ho ale čekal obrovský šok – červené auto se řítilo přímo proti němu! Na poslední chvíli se Petrovi podařilo strhnout volant tak, že se auta jen škrtla, pak ale ještě naboural do značky v odstavném pruhu.

„Seběhlo se to tak rychle, v tom okamžiku jsem nerozuměl, co se stalo. Naštěstí jsem na poslední chvíli zareagoval,“ oddechl si Petr.

Na jeho autě ale i tak vznikla nemalá škoda. Okna, střecha, práh a disk, to všechno je po nehodě poničené. A viník si vesele odjel pryč. V protisměru podle Petra musel ujet kolem dvou kilometrů!

Video  Petra překvapil řidič v protisměru. Čelnímu střetu zabránil, ale přesto naboural.  - Facebook
Video se připravuje ...

Šofér si svou chybu zřejmě vůbec neuvědomoval, protože na sebe ostatní nijak neupozornil. „Jel pořád stejně rychle, nehoukal, neblikal, nic,“ uvedl Petr. Hazardér podle něj navíc díky absenci svodidel mezi protisměry mohl bezpečně vjet do svého pruhu.

Petr věc nahlásil na policii. Celý incident natočila palubní kamera v jeho voze, viník nehody ani jeho auto ale z videa identifikovat nejde. Petr příliš nevěří, že se viníka podaří vypátrat, pokud má ale někdo informace, které by mohly vést k dopadení hazardujícího řidiče, může se mu ozvat na jeho facebookovém profilu.

Rassilena ( 14. ledna 2020 22:56 )

Vstupte do nejlepšího erotického klubu -- Bredhot.Com

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání