Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hyenismus! Hasiči likvidovali požár v Příbrami: Někdo je mezitím okradl

Hasiče z Příbrami okradl neznámý zloděj.
Hasiče z Příbrami okradl neznámý zloděj.  (Autor: Archiv Blesku, Václav Burian)
Autor: VaB - 
17. ledna 2020
16:53

Drzý zloděj se v pátek nebál okrást ty, kteří denně nasazují své životy. Příbramští hasiči likvidovali požár auta, jenže když bylo po všem, zjistili, že jim někdo z auta ukradl motorovou pilu! Neviděli jste někoho, komu se „hodila“?

Tak to je vrchol! Hasiči jsou v pohotovosti 24 hodin denně, sedm dní v týdnu a 365 dní v roce. Jsou připraveni nasadit své životy na záchranu jiných. Jezdí tam, odkud všichni ostatní utíkají. O tom, co je postihlo během jednoho ze zásahů v Příbrami informoval internetový portál pribram.cz.

Když v pátek ráno vyjela jednotka hasičů z Příbrami k požáru osobního auta v ulici Svazácká, nikoho z nich by nenapadlo, že se sami stanou oběťmi trestného činu. Díky jejich úsilí se po nějaké době podařilo běsnící živel zkrotit a oni chtěli zamířit zpátky na stanici.

Bohužel je ale „zdrželo“ něco, co by nikdo z nich nečekal. Jak uvedl portál, neznámý zloděj jim přímo z hasičského vozidla ukradl motorovou pilu! Místo toho, aby čekali na stanici, museli čekat na místě činu a tím pádem přišli hasiči o jednu výjezdovou cisternu. Která mohla být potřeba jinde!

Celá událost byla ohlášena na policii, která okamžitě zahájila pátrání po neznámém loupežníkovi. Zároveň s tím žádají případné svědky události, aby se ozvali na čísle 158. Zloděj ukradl motorovou pilu značky Husqvarna 562 XP, její výrobní číslo je: 20182300216. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání