Kvůli zkoušce na večerní koncert nebyla na Nově přítomná Lucie Borhyová. Když hořelo, trénovala totiž s kapelou Botox. „Když jsem přijela zpět do práce, bylo tam asi deset hasičských vozů. Už pracovali na uhašení požáru. Kouř se dostal i do našeho studia, odkud vysíláme. Hasiči tam měřili přístroji, jestli vůbec do něj můžeme,“ prozradila na koncertě skupiny Botox Lucie. Ta také vzkázala hasičům, jak moc si jejich práce váží a na sociální síť umístila společnou fotku.

„Obdivuji práci hasičů. Dnes jsem je viděla při zásahu v bezprostřední blízkosti ohně. Jste hrdinové!“ poděkovala požárníkům moderátorka.

Měla to být běžná příprava Sportovních novin, místo toho se moderátorka Inna Puhajková vyděsila, když ucítila kouř. „Nejprve jsem si myslela, že nastal zkrat v zásuvkách. Tak jsem začala očichávat zásuvky. Když jsem chtěla vyvětrat, zjistila jsem, že hoří vedlejší budova,“ popsala sporťačka dění v jejich redakci.

Hned poté musela sportovní oddělení Novy opustit a na vysílání se připravovat jinde. Ale stejně jako Lucie na koncertě v Music Baru Lucerna nechyběla.

VIDEO: Lucie Borhyová utekla z hořící Novy na koncert. V upnutém roláku předvedla žhavé výstřely!

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová utekla z hořící Novy na koncert. V upnutém roláku předvedla žhavé výstřely! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
39 fotografií