Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vichřice shodila na děti zastávku! Holčička (†4) zemřela, její bratříček (2) bojuje o život!

Aktualizováno -
5. února 2020
19:46
Autor: yks, ČTK - 
5. února 2020
14:07

K obrovské tragédii došlo ve středu dopoledne ve městě Myjava na Slovensku. Silný vítr tam převrátil zastávku, která zranila dvě děti. Čtyřletá dívka neštěstí nepřežila, její dvouletý bratříček utrpěl mnohačetné zlomeniny. V nemocnici skončila i matka dětí!

„Dnes v dopoledních hodinách došlo ve městě Myjava na ulici Staromyjavská během špatných povětrnostních podmínek k vyvrácení autobusové zastávky, “ informovala slovenská policie na svém facebooku.

Uvedla rovněž, že následkem pádu byly zraněny dvě nezletilé osoby a jedna po převozu k lékařskému ošetření zraněním podlehla. Druhé dítě už je podle serveru Pluska.sk stabilizováno, do nemocnice ovšem přijelo v kritickém stavu.

„K příčinám a způsobu odpoutání autobusové zastávky se vyjádří znalec příslušného odvětví. Na místě probíhají procesní úkony,“ dodala policie.

Informace o neštěstí podal pro portál nazahori.sk také ředitel Nemocnice s poliklinikou v Myjavě Henrich Gašparík. „Velmi silný vítr převrátil autobusovou zastávku v okamžiku, kdy okolo procházela pětičlenná rodina - dva dospělí a tři malé děti. Rodiče a nejstarší dítě jsou v pořádku, bohužel prostřední dítě - holčička, které byly čtyři roky, tragédii nepřežila. Její zranění byla neslučitelná se životem,“ uvedl. 

„Nejmladší, dvouletý chlapec utrpěl vážné zranění hlavy. Byl letecky transportován do Bratislavy na kliniku anesteziologie, kde ho pravděpodobně ještě dnes budou operovat,“ dodal Gašparík.

Podle Plusky skončila ovšem v nemocnici i matka dětí, která je velmi špatném psychickém stavu

jaja1973 ( 5. února 2020 22:20 )

Zastávka je pri nemocnici. Tak žiadna prechádzka. Choré deti

slovan1954 ( 5. února 2020 20:06 )

Šak vašu píč@ sem taky neviděl a věřím že ju máš!!!

verka1 ( 5. února 2020 19:23 )

DPH - z čeho by stát žil a vyplacel socky.

neznalek88 ( 5. února 2020 16:59 )

Ano, je to bohužel velké neštěstí. Ale zde prezentace autora článku, je otřesná. V titulku je uvedeno, že holčička a její bratříček, v článku zase, že dvě holčičky. Vy to asi po sobě vůbec nečtete, když pustíte do světa takové hovadiny. A to je skoro každý den. Vy se snad ani v tom Blesku neumíte trošku stydět Tak se alespoň zamyslete, prosím.

jaja1973 ( 5. února 2020 16:38 )

Tá zastávka je pri nemocnici. Takže išli odtiaľ,keďže deti boli choré

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání