Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Exprezident Clinton o orálním sexu s Lewinskou: Byla to úleva po tlaku v práci

Autor: Darina Jíchová - 
6. března 2020
21:55

Aférka někdejšího prezidenta Spojených států Billa Clintona a stážistky v Bílém domě Moniky Lewinské hýbala světem, dodnes zůstává jedním z největších prezidentských skandálů v USA. Po letech a zcela otevřeně o románku promluvil také exprezident Clinton, který v dokumentárním seriálu věnovaném jeho manželce Hillary Clintonové, uvedl, proč si začal s mladičkou Lewinskou. „Udělal jsem to, abych si ulevil kvůli tlaku v práci,“ prohlásil Clinton a dodal, že se cítí hrozně, přidal i omluvu pro Lewinskou. Zprávu přinesl list Daily Mail.

Aféra mezi tehdy devětačtyřicetiletým Clintonem a dvaadvacetiletou stážistkou začala v roce 1995, dva roky se jim poměr podařilo držet v tajnosti.

Milenci se oddávali především orálnímu sexu, románek Clintona málem stál prezidentské křeslo, v roce 1998 se hlasovalo o jeho odvolání z funkce, což ale Senát neschválil. 

Lewinské Clinton nabídl omluvu

„Když jsme se seznámili, tlak a nároky mé práce byly tak hrozné, že jsem si pomyslel: Tohle je něco, co mě na chvilku zbaví myšlenek na práci. Udělal jsem to, abych si ulevil, abych zvládnul všechny svoje obavy,“ přiznal Clinton. Jeho zpověď se objeví v dokumentu „Hillary“, který připravila americká televizní stanice Hulu a který má premiéru 6. března.

K nevěře svého manžela se v rámci dokumentu samozřejmě vyjadřuje také bývalá první dáma USA, exministryně zahraničí a neúspěšná prezidentská kandidátka Clintonová. „Následovaly bolestné hodiny v manželské poradně,“ odhalila Clintonová.

Exprezident se prostřednictvím dokumentu rovněž omluvil Lewinské, nechal se slyšet, že ho „velmi mrzí, že celý její život byl poznamenán jejich aférou“.

Zmínil se také o tom, že Lewinská „nemohla předpokládat, že se věci vrátí do normálu“. Své bývalé milence doporučil, aby „to už nechala být a pokračovala ve svém životě“.

„Byla jsem zničená“

O skandálu s Lewinskou Clinton naposledy mluvil v roce 2018, rozhovor se ale obrátil proti němu, exprezident totiž prohlásil, že jí nedluží žádnou omluvu. Clintonovi se jen zřídka k románku vrací, Clinton v dokumentu zavzpomínal i na chvíli, kdy se s nevěrou přiznal manželce. Zmínil, jak lhal při své výpovědi i své ženě a aféru zapíral. Clintonová mu to věřila.

„V roce 1998 jsem musel s pravdou ven, sedl jsem si na postel a začal jsem. Řekl jsem jí přesně, co se stalo a kdy. Řekl jsem, že se cítím hrozně. Tehdy jsme měli za sebou pár špatných let, věděl jsem, že pro svůj čin nemám žádnou omluvu. Bylo to neomluvitelné,“ připustil Clinton.

„Byla jsem zničená, nemohla jsem tomu uvěřit. Byla jsem tak zraněná a nemohla jsem věřit, že lhal,“ zareagovala v dokumentu Clintonová.

Clinton: Nejtěžší bylo to říct dceři

Následně ho nechala, aby všechno sdělil jejich dceři Chelsea, které tehdy bylo 18 let. „Bylo to ještě horší, než když jsem mluvil s Hillary,“ okomentoval věc Clinton. „V tu chvíli jsem nemyslel na svou rodinu, na své manželství, ani na svou zemi,“ řekl exprezident ke své nevěře. „Teď už jsem úplně jiný člověk,“ tvrdí. Manželství pohromadě neudržely jen konzultace s poradcem, ale především jejich dcera.

„Během skandálu jsme jeli na dovolenou na ostrov Martha's Vineyard. Na cestě nás oba chytla za ruku, ukázala nám, jak silná, moudrá a neuvěřitelně odvážná je,“ uvedla v dokumentu Clintonová. „Návštěvy manželské poradny pro mě byla ta nejtěžší věc, kterou jsem v životě udělal, ale byly nutné. Hillary i Chelsea za to stály a zasloužily si to,“ prohlásil Clinton.

Clintonová bude mít svůj vlastní seriál

Dokument „Hillary“ se zaměřuje převážně na prezidentskou kampaň Clintonové a její následný neúspěch u voleb v roce 2016, kdy ji porazil současný prezident Donald Trump. Očekává se však, že nejvíce sledovaným dílem série bude epizoda o Clintonově aféře. Pořad režírovala Nanette Bursteinová, ona a její tým Clintonovou zpovídali přes 35 hodin.

jdi-se-bodnout ( 7. března 2020 13:48 )

Také moje osobní zkušenost

BoziMilda ( 7. března 2020 09:54 )

Hlavně je Hillary frigidní. Když se jí přiznal, tak byla zničená, že se ten její podpantoflák dovolil urvat ze řetězu. Chudák pak s ní musel chodit do poradny, určirě tam seděla stejná megera a obě mu spílaly, co se do něj vejde.

SilenyMax ( 7. března 2020 09:30 )

Když chce ženska urvat chlapa tak je schopná VŠEHO!

iFender ( 7. března 2020 09:27 )

Dle nepotvrzenych zprav Monika rvala: "Dej to do mě ,at je po mě,dej to do mě vařící ,at mam velkou palici".Je mozne,ze je to vytrzeno z kontextu.

iFender ( 7. března 2020 09:18 )

Zenska to nemuze pochopit.Jsou to obrovske tlaky na mozek nemluve o svrbeni v oblasti "kulečni".Byla to Clintonem velice dobre urcena diagnoza a spravne naordinovana kura.Je to lepsi nez kdyby udelal nadrzenej jak bobr nejakou blbost a zmacknul treba "KNOFLIK".

Zobrazit celou diskusi