Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šokující výjev ze země paralyzované pandemií: Muž nakažený koronavirem bezvládně ležel na ulici!

Autor: jel - 
24. března 2020
14:10

V sobotu byla v italském Římě pořízena smutná fotka, která obletěla svět. Paradoxně vznikla v době, kdy ještě mnozí lidé na Západě zlehčovali doporučení, aby se zdrželi sociálního kontaktu. Na snímku leží uprostřed ulice bezvládný muž v roušce a čeká na pomoc.

Zatímco v Anglii lidé o víkendu vesele obcházeli turistická místa a nedělali si těžkou hlavu s vládním doporučením, aby se neshlukovali, v Itálii vznikl tento šokující snímek nakaženého. O znepokojující fotografii informoval i britský Mirror.

Ten také upozornil, že podle expertů má epidemie na britských ostrovech stejný průběh jako v Itálii, jenom se čtrnáctidenním zpožděním. „Covid-19 už v Británii zabil 336 lidí, pro porovnání Itálie měla 7. března 233 obětí!“ uvedl v úterý zmíněný zpravodajský portál.

Znepokojivý obrázek muže v ochranné masce v bezvědomí poblíž autobusové zastávky v Itálii předtím, než mu přijel na pomoc zdravotnický personál,“ napsal jeden uživatel na twitteru a připojil fotku a poznámku: „Británie je další.“

Muž z fotografie byl odvezen do nemocnice, podrobnosti o jeho dalším osudu však nejsou známy.

 

offline ( 25. března 2020 14:54 )

13:18
V Indii platí zákaz vycházení. Policie umravňuje neukázněné občany pomocí plastových tyčí.

dietr ( 24. března 2020 21:49 )

Stát se to u nás, jistí spoluobčané by mu v mžiku ulehčili.

villon ( 24. března 2020 20:05 )

Takhle lehává Tonda Forbelskej. Má i podobnou flanelku, ale roušku má červenou s bílíma puntikama co mu ušila Majda Mlejnkovičová, taková dobrá duše od Majerů. Čili to nebude on. Teď ani moc nevylézá, sinátor mu nosí nákupi a chlast obden domů. Má pohodičku.

Bleskoska ( 24. března 2020 18:37 )

Ten na zemi ležící muž je špatný figurant, a maskér taky zaspal. Člověk, kterému je fakt zle, zbledne, tenhle má krásně vitální barvu v obličeji. A ještě leří v pohodlné pozici. Člověk, který se dusí, nebo najednou ztratí vědomí, zaujme jiné pozice. Takže s námi až tak nemlaťte o zem, milí redaktoři, a nepředkládejte kdejaké fake news za bernou minci.

zlodejska_sekta_ods ( 24. března 2020 16:56 )

tradiční hovnivářský blbovární simulant nyenismus se sestra blbováru

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa