Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dvojčátka Covid a Corona se narodila během pandemie: Jejich jména prý mají připomínat těžké časy

Autor: VaB - 
6. dubna 2020
18:04

Dvojčátka z Indie se narodila během koronavirové krize. Rodiče se jim rozhodli dát unikátní jména: Covid a Corona! Prý chtěli, aby připomínala těžké časy, kterými si všichni prošli.

Rodiče z Indického města Rájpúr se rozhodli svá narozená dvojčátka pojmenovat poměrně netradičně, a sice podle nemoci covid-19 a smrtícího viru, který ji způsobuje. Covid a Corona podle rodičů mají sloužit jako připomínka těžkých časů. Dvojčátka se narodila 26. března. 

Porod se neobešel bez problémů! Sanitka nemohla projet na místo, neustále ji stavěla policie. Auta a dodávky nejsou na tamních silnicích povoleny kvůli celonárodní krizi. „Porod doprovodilo několik komplikací. S manželem jsme si proto chtěli tento den zapamatovat. Virus je život ohrožující, ale jeho propuknutí přimělo lidi se soustředit na hygienu,“ uvedla matka dvojčat Preeti Vermaová.

Samotný porod dopadl ale dobře. Lékař ho provedl císařským řezem. Dvojčátka jsou zdravá a s rodiči už mohla být propuštěna domů. „Personál nemocnice děti oslovoval jako Corona a Covid, rozhodli jsme se je po pandemii pojmenovat,“ dodala matka. 

Bleskoska ( 6. dubna 2020 18:54 )

Covid a Corona jsou pěkná znělá jména, nicméně nechápu ten smysl pro černý humor namířený proti vlastním dětem. Chápe jejich matka význam těch slov, není to nějaká negramotná obyvatelka nějaké chatrče mimo civilizaci?

miky70 ( 6. dubna 2020 18:14 )

Kdyby je pojmenovali Smrt a Rakev, vyšlo by to nastejno...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa