Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Denisa (23) v milované audině vletěla mezi stromy: Se spolujezdci (19 a 20) je uvěznily plameny

Aktualizováno -
14. dubna 2020
06:20
Autor: VaB - 
14. dubna 2020
05:02

Rychlé auto a buchlovské kopce. Vyjížďka tří mladých lidí dopadla málem tragicky! Denisa (23) podle všeho nezvládla se svým Audi S7 zatáčku, vyletěla ze silnice a havarovala. Drahý sporťák začal hned po nehodě hořet a posádka skončila s těžkými zraněními.

Na Uherskohradišťsku došlo v sobotu odpoledne k vážné nehodě. Třiadvacetiletá Denisa S. (23) nezvládla ve zrádných buchlovských kopcích jízdu ve svém milovaném sportovním Audi S7, s nímž na sociální sítě házela jednu fotku za druhou. „Žena jela ve směru od Brna na Uherské Hradiště. V úseku klesání při průjezdu levotočivé zatáčky nepřizpůsobila rychlost jízdy, dostala smyk a přejela do protisměru, kde prorazila svodidla,“ uvedla mluvčí policie Simona Kyšnerová. 

Mladá řidička následně se svým autem vjela do lesa. To navíc začalo hořet. Od něj vzplály okolní i stromy. Podle mluvčího záchranné služby Zlínského kraje Petra Olšana utrpěla posádka auta velmi vážná poranění včetně popálenin na dolních a horních končetinách.  

Kvůli vážným, podle Olšana až kritickým zraněním, musela záchranná služba na místo povolat dva vrtulníky z Brna a z Ostravy. „Řidičku záchranáři převezli do nemocnice v Brně. Devatenáctiletou spolujezdkyni a dvacetiletého spolujezdce pak záchranáři letecky transportovali do nemocnic v Ostravě a Brně,“ dodala Kyšnerová. Alkohol byl u řidičky vyloučen.

„Nehodu i nadále vyšetřují uherskohradišťští dopravní policisté. Silnice byla na několik hodin zcela uzavřena. Policisté z obvodních oddělení odkláněli provoz na objízdné trasy,“ zakončila Kyšnerová s tím, že na vozidle vznikla škoda 800 tisíc korun a na svodidlech přes 50 tisíc korun. 

Zolik610 ( 16. dubna 2020 20:39 )

V pořádku přežila? Mozna tak D.S.

Kluk je v umělým spanku, 85 % popálenin, na několika místech zlomená páteř + žebra .

A holka už pry nemá ruku.

A ty napíšeš že v pořádku přežila celá posádka

Thomas07 ( 16. dubna 2020 00:48 )

Já bych tady vůbec nic nepsal ,jen vidím, jak na každého co tady něco napíše reagujete jen vy dva ,jde vidět ,jak Vás to zajímá to co se stalo a stále sem chodíte a hadate se s každým ...a bráníte a píšete tady o nadupaný káře co vlastníte atd .a proto jsem napsal at si na Omv všichni pogratulujete ...na fotkách a vše co má slečna Denisa na instagramu je jasné ,že jezdí rychle ...tak omlouvám se ,ale chodit sem kvůli tyhle holce a kontrolovat co tady Ty lidi píšou je jasné .že jí bráníte ...až vám sedne syn nebo dcera do auta a někdo mu udělá to co ona ...tak se po***te a prosím vůbec už nereagujte ,na tohle ...já sem už na ten článek nepůjdu a nikdo Vám neodpoví ....jen sem se díval ,na reakce lidi ,a zrovna Vy jste kamarád ,srdcař ...

Stegosaurus ( 15. dubna 2020 20:27 )

Na konec tu vážnou dopravní nehodu tříčlená posádka v pořádku přežila ale to auto té značky Audi S7 je už jen úplně na odpis tak že si majitelka namísto tý Audi S7 paní Denisa S. až jí pustí z nemocnice domů si bude muset koupit nový auto .

Thomas07 ( 15. dubna 2020 17:57 )

Opět reakce těch dvou

Thomas07 ( 15. dubna 2020 17:37 )

Zacotomame a Vendula ,hele vy dva si dnes dejte sraz má OMV a poplacejte si po ramenou ,jak jste bránili Pilotku S7 s rukavičkami se kterýma se člověk asi lépe zvládá zatáčky ...vy dva co tady házíte reakce ,vy dva kamarádi !!!!Uvědomte si jednu věc !!!Ten kluk už skončil a vím ,jaký to je ztratit syna a už ho nevidět ,a nemluvit s ním,v momentu je pryč ...nebo ta holka 19 let ,prostě asi byla pro ní PilotkaS7 idol a teď ?Rodiče by měli mit trochu přehled s kým jejich dcera kamarádi ...a možná by se to nestalo ,rodiče musí stále dětem a hlavně v tomhle věku říkat ,bacha !!!!na lidi co Tě můžou zabit v autě protože i když si mysli ,že umí jezdit ,tak se muže stát tragédie !!!!a když si už člověk sedne do takového auta s holkou co neustále dává plyn a brzdu ...ji říct hele prosím pomalu mám strach a nechci,aby jsi takhle semnou jezdila ,jinak mi Zastav a já jdu pěšky ...!!!
Je mi fakt jedno co budete reagovat vedulko a už se mi nechce psát 😕

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání