Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nudistka (78) se opalovala na prostějovském hřbitově: Pohoršovala u rozptylové loučky!

Seniorka se opalovala na prostějovském hřbitově: Byla téměř nahá.
Seniorka se opalovala na prostějovském hřbitově: Byla téměř nahá.  (Autor: Shutterstock, Profimedia.cz)
Autor: DH - 
19. dubna 2020
06:20

Během minulého víkendu vyjížděli prostějovští strážníci k podivné události. Někdo jim anonymním telefonem sdělil, že se na tamním hřbitově nachází postarší žena, která se odhaluje nedaleko rozptylové loučky.  

O zásahu informovala městská policie z Prostějova, která na místo vyslala hlídku. Ta pak skutečně na hřbitově objevila osmasedmdesátiletou paní, která měla vykasané šaty až po břicho a na sobě neměla spodní prádlo. Šlo o známou firmu.

„Hlídce byla žena dobře známa, jelikož se takového chování dopouští opakovaně a vždy si vybírá místo u rozptylové loučky na hřbitově,“ uvedla mluvčí strážníků Tereza Greplová s tím, že se důchodkyně po vyzvání zahalila.

Podle všeho tím ale zásah neskončil a seniorka se s policisty začala hádat, protože na svém chování neviděla nic podivného, co by ostatní mohlo pohoršovat. „Uvedla, že v tom, že se opaluje, nevidí nic, co by mohlo někoho pohoršovat,“ vysvětlila mluvčí. S tím ale zásadně nesouhlasili návštěvníci hřbitova, protože právě oni na ženu strážníky přivolali.

„Celá záležitost byla postoupena příslušnému správnímu orgánu. Ten má možnost uložit ženě pokutu až do výše 15 tisíc korun,“ uvedla Tereza Greplová z městské policie v Prostějově.

verka1 ( 19. dubna 2020 12:20 )

Ve svém věku vyhlíží na hřbitově svého nápadníka 🤣
Nebo hledá vhodné místo kde by se mohla opalovat bez roušky 🤣

snehulak ( 19. dubna 2020 10:18 )

To by neměli brát jako veřejné pohoršení, ale spíš jako veřejné ohrožení. Leckterého staříka by z toho mohla klepnout Pepka.

knobloch ( 19. dubna 2020 08:56 )

ona se neopalovala jen skoušela jak se ji bude ležet na hřbitově!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání