Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krkavčí matka se pokusila upálit svého syna (13 měs.) v autě. Dítě bojuje o život v nemocnici

Autor: shp - 
20. května 2020
20:46

Dobře se jí podívejte do očí. Není v nich znát žádná lítost, smutek ani zoufalost. Odhodlaný pohled Caylin Allise Watsonové (23) napovídá, že moc dobře věděla, co dělá. Matka z Jižní Karolíny byla zatčena poté, co se pokusila na silnici upálit ve voze svého třináctiměsíčního syna Kairona. Dítě utrpělo popáleniny a jeho stav je vážný.

Když si kolemjedoucí všimnuli na silnici hořícího vozu, okamžitě přispěchali na pomoc. Dítě vytáhli do bezpečí, ale to už chlapec utrpěl silné popáleniny druhého a třetího stupně na 20 % svého těla, informoval otec chlapce na charitativní stránce GoFundMe.

Syna polila hořlavinou

Podle zasahujících policistů bylo z dítěte i jeho matky cítit, že byli politi hořlavinou, uvedla zpravodajská relace ABC 4 News. Že šlo o úmysl, je tedy jasné. Watsonová byla obviněna z pokusu o vraždu, ohrožení zdraví dítěte i ze žhářství.

Je to pro mě nepochopitelné. Nečekala bych, že někdo, koho znám, dokáže udělat něco takového a zvláště ne Caylin. Nedokážu si představit, že by někdo příčetný udělal tohle a obzvlášť dítěti,“ řekla zprávám spolužačka matky ze střední školy Dallas Tenleyová.

Chlapec ještě nemá vyhráno

Matka byla ošetřena s méně závažnými popáleninami a vzápětí ihned umístěna do vazební věznice. Podle otce je Kairon stále ve vážném stavu, ale už mu byly vysazeny některé léky a začíná se trochu hýbat. Vyhráno však ještě rozhodně nemá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání