Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rybaření u rybníka skončilo hromadnou popravou: Opilec po hádce povraždil sedm kamarádů

Autor: ČTK - 
22. května 2020
14:13

Sedm svých známých z Kyjeva zabil po opilecké hádce v noci na pátek na severu Ukrajiny muž, který měl pronajatý rybník, u něhož skupina rybařila. Uniknout se podařilo jedinému člověku, který zločin oznámil. Informovala o tom místní policie.

Podle listu Ukrajinska pravda hromadnou vraždu spáchal místní obyvatel. Lovit ryby za ním přijelo jako už řadu let předtím osm přátel z hlavního města, s nimiž při rybaření také vydatně popíjel alkohol.

Osudný konflikt propukl kolem jedné hodiny po půlnoci mezi 58letým nájemcem a dvěma dalšími osobami. Zatímco ostatní členové skupiny už spali v kůlně stojící na břehu u rybníka, trojice pokračovala v pití. Po nějaké době došlo ke sporu, jehož výsledkem bylo, že se hostitel, letitý nimrod, chopil své lovecké pušky a oba společníky zastřelil. Poté začal zabíjet i nic netušící spáče. Jen jedinému z nich se podařilo utéct do lesa.

Kvůli čemu ostrý svár vzplanul, není zatím zřejmé. Tisková služba prokuratury Žytomyrské oblasti, v níž se masakr odehrál, sdělila, že mezi zavražděnými jsou bývalí účastníci protipovstalecké operace na východě Ukrajiny, jejíž část kontrolují proruští separatisté. Zda může tato informace s motivem zločinu souviset, jasné ale není.

offline ( 23. května 2020 10:40 )

Civilizace končí u Aše, dále už je jen divočina.

dietr ( 22. května 2020 15:14 )

Civilizace končí za Košicema, dále už je jen divočina.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání