Česká republika je nádherné místo k životu a mnoho lidí si stojí za tím, že je to u nás krásnější než kdekoliv jinde na světě. Máme nejen nádhernou přírodu, ale také spoustu památek UNESCO, léčebné lázně a také lokality s tím nejlepším vínem, které stojí za to navštívit. Vůbec tedy nemusíte řešit letenky, víza ani žádná opatření, která panují v zahraniční. To nejkrásnější a nejdůležitější máte totiž přímo před očima - svůj domov. CK Čedok právě rozšířila svou nabídku poznávacích zájezdů i o české lokality. Nikdy nebyla lepší příležitost poznat ČR než právě teď.

Autor: Čedok

Mezi oblíbené aktivity v Česku vždy bezpochyby patřily výlety a procházky do přírody, zejména pak horská turistika. Máme opravdu úchvatné hory obklopující naší vlast -  Krkonoše, Jizerské hory, Jeseníky, Šumavu a Beskydy. Cykloturistika byla mezi Čechy vždy také velmi oblíbená. Člověk při jízdě na kole nejen objevuje, co si zrovna zamane, ale také se tím udržuje v dobré tělesné kondici. A navíc se jedná o velmi flexibilní způsob dopravy. Ideální destinace a ta nejlepší místa pro aktivní dovolenou na kole nejen u nás, ale i u našich nejbližších sousedů v Rakousku, na Slovensku nebo v Polsku, naleznete ZDE.

Autor: Čedok

Naše země je známá také především díky špičkovým lázeňským službám a široké nabídce wellness hotelů, ať už v krásné přírodě nebo v centrech těch nejkouzelnějších měst. Vyrazit můžete opravdu kdykoliv, délky pobytů jsou flexibilní a ceny jsou více než přijatelné. Vybrat si můžete z této rozšířené nabídky. Pokud máte raději relaxování se svými přáteli nebo rodinou se skleničkou vína, dobrým jídlem a pohodovou atmosférou u krbu či na verandě, tak si dopřejte pobyt na chalupě, chatě nebo v penzionu. Uvidíte, že vám to prospěje.

Autor: Čedok

Dětské kluby v Česku, Maďarsku, Rakousku a na Slovensku

Pod vedením nejlepších českých animátorů si nyní ve vybraných hotelech v ČR i zahraničí mohou vaše děti užít spoustu legrace. Čedok pro léto 2020 připravil úplně novou nabídku dětských klubů Hotelu Transylvánie. Vaše děti se mohou těšit na tvořivý program rozvíjející jejich kreativitu a různé dovednosti, zábavné pohybové soutěže, dobrodružné výpravy s Drákulou, unikátní pohádkové zázemí a spoustu dalších aktivit spojených s překvapeními a odměnami.