Kamarádi z divadla ho skoro nepoznali. Když se zpěvák po několika měsících objevil v pražském Divadle Broadway na zkoušce Kata Mydláře, plandaly na něm kalhoty a měl propadlé tváře.

„Jsem po cévní operaci, už v nemocnici jsem hodně zhubnul a teď držím dietku. Cvičím jógu a snažím se hodně chodit, to je na to vůbec nejlepší. Už jsem zhubnul přes deset kilo,” řekl Blesku s tím, že musel omezit hlavně cukry a tuky. Procházky v přírodě škrtnout úplně nemusel, do města si kvůli obavám z koronaviru ale netroufal. Virus by pro něj mohl být fatální, a tak se měsíc a půl držel raději doma.

„Jsem v rizikové skupině, takže jsem se snažil dodržovat, co se má, a neriskoval. Zpočátku chodila nakupovat hlavně manželka, až po měsíci a půl jsem se odhodlal jít sám. Kontroly byly kvůli koronaviru zrušeny, takže jdu do Ikemu až někdy v červenci,“ dodal Bohouš na zkoušce muzikálu Kat Mydlář.

Právě před představením v Divadle Broadway se mu udělalo špatně, stěžoval si na bolest v oblasti srdce. Naštěstí mu byla včas poskytnuta lékařská pomoc. „Při selhání Bohouše odvezl režisér Libor Vaculík do Motola,“ prozradil jeden ze zaměstnanců divadla. Měl ucpanou tepnu a pročištění nepomohlo, musel podstoupit chirurgické přemostění neprůchodné části tepny. Ve špitálu strávil 22 dní, pak byl ještě na rehabilitaci.

Po čtyřech prodělaných bypassech se začal tak bát o svůj život, že se zbavil i dlouholetého zlozvyku. „Kouření jsem pověsil úplně na hřebík. Kouřil jsem určitě dvacku denně. Ale tělo dostane po té operaci tak zabrat, že na to ani nemáte chuť, ani náladu,“ tvdí Bohouš Josef.

VIDEO: Drama hvězdy muzikálů: Kolaps a podezření na infarkt! A Vondráčková obětí podvodu

Video
Video se připravuje ...

Drama hvězdy muzikálů: Kolaps a podezření na infarkt! A Vondráčková obětí podvodu Bára Horáková

Fotogalerie
31 fotografií