Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zvrat v případu záhadné smrti krásné Violy: Policie má novou stopu!

Autor: jel - 
27. května 2020
12:39

V listopadu celé Slovensko šokovala otřesná smrt mladé ženy. Dělníci našli v bratislavském přístavu krásnou učitelku a bývalou modelku Violu (†34) v zuboženém stavu. Vyšetřování probíhá už téměř půl roku a celý případ je stále nejasný. Nyní však policii pomohl počítač nebohé zemřelé.

Krásná Viola dokonce ještě žila, když ji dělníci našli a údajně se snažila také něco říct. Byla však v hrozném stavu a při převozu do nemocnice zemřela. „Měla zlomený dvanáctý obratel, podlitiny na krku i na kotnících a též poraněný konečník,“ řekl tehdy zdroj webu Nový Čas. Policie proto vyšetřovala případ jako vraždu. Později se však objevila spousta nových skutečností a dodnes je případ nevyřešený.

Později se totiž ukázalo, že mladá učitelka před smrtí volala svým přátelům a omlouvala se za věci z dávné minulosti. Údajně také měla žádat o rozhřešení kněze, takže případ spíše vypadal jako sebevražda. Vyšetřovatelé údajně pracují s více verzemi, tedy jak s tou, že šlo o vraždu, tak s tou, že si žena na život sáhla sama. „V uvedeném případě je vedeno trestní stíhání ve věci zločinu zabití. Obvinění konkrétní osoby však dosud nebylo vzneseno,“ to je odpověď, kterou již měsíce dostávají média od kriminalistů.

Policisté podle informací TV Markíza nyní v počítači zesnulé našli, že si před smrtí vyhledávala příznaky, příčiny a průběh trombózy. Bohužel však vyšetřovatelé stále nemají přístupy k sociálním sítím Violy, které by mohly v případu učinit velký posun.

Údajně není dokonce vypracován ani patologický posudek, který by měl odhalit přesnou příčinu úmrtí. Podle informací zmíněné televize předběžná pitevní zpráva udává, že Viola zemřela na krevní sraženinu. Proč však byla nalezena na břehu řeky, zda ji někdo shodil, skočila sama, či spadla, je zatím nejasné. Patologové by však tuto skutečnost mohli zjistit díky zlomeninám, které krásná učitelka utrpěla. 

viho ( 27. května 2020 16:03 )

Já bych řekl, že se slovenská policie snaží trumfnout tu českou. Případ nejspíš uzavřou tak, že se žena sama brutálně znásilnila a zmlátila v rámci nějakého SM sebeuspokojení, no a pak se šla projít na odlehlou skládku, kde ji náhle postihla trombóza. Takže příčinou smrti je zdravotní indispozice bez cizího zavinění.

kralovna-vsech-mori ( 27. května 2020 13:50 )

Naivko. Oni nechtějí vědět co si o téhle bandě myslíme. EU to zakázala.

brano34 ( 27. května 2020 13:49 )

Pokud byla učitelka svobodná, bezdětná a věnovala se modelingu, pozitivní toxikologie a odlehlé místo činu by poukazovalo na násilný trestný čin se sexuálním podtextem. Byla přepadena, sexuálně zneužita a podlehla následkům záměrného úderu neznámým předmětem do páteře.

MAMKA2316 ( 27. května 2020 13:17 )

CO TO JE PROTI SEBEVRAŽDĚ V PRAZE ??!§ KDE SE MLADÁ ŽENA VRAZILA NĚKOLIK RAN NOŽEM DO SRDCE A PLIC ASI CELKEM 20 RAN §§ TAKOVÁ SEBEVRAŽDA SE JEŠTĚ NIKDY V ŽIVOTĚ NIKOMU NEPODAŘILA !?? CHA,CHA

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání