Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dojemná vzpomínka na tragicky zesnulého řidiče Michala: Na poslední jízdě ho doprovodili kamarádi

Autor: VaB - 
1. června 2020
17:55

Michal (†47) zemřel při nehodě kamionu v Komořanském tunelu v Praze. Nepřežil drsný náraz do zdi. Kamarádi ho doprovodili z Prahy na Slovensko, kde se s ním rozloučili. Více než dva týdny od neštěstí na sociální síti také sdíleli dojemné video, ve kterém se loučí se zesnulým kamarádem.

V sobotu 16. května došlo v Komořanském tunelu k dopravní nehodě kamionu. Z neznámých příčin vjel na betonový ohradník, po kterém chvíli jel, a poté narazil do rovné zdi. Náraz to byl zdrcující, v kabině náklaďáku zůstaly dvě osoby, které museli hasiči vystříhat. 

I přes profesionální pomoc měla nehoda ale tragický konec. Zemřel při ní kamioňák Michal (†47) ze Slovenska. Jeho kolegu (49) transportoval vrtulník do nemocnice.

Video  Tragická nehoda v Komořanském tunelu  - Twitter/ Jan Rýdl
Video se připravuje ...

Pomoc rodině

Michalovi kolegové se rozhodli, že nenechají rodinu na holičkách a pomůžou jí. Pro Michalovy příbuzné uvolnili částku 450 eur na věci spojené s pohřbem. „Nechť je ti zem lehká, kolego, ať jsou tvé kilometry na nebi plné pohody, lásky a radosti,“ napsal Patrik ze skupiny Truckeri.eu na facebooku.  

Doprovodili ho domů

Rakev s Michalem z Prahy na Slovensko doprovodilo několik jeho kolegů „od volantu“. Dodávky a kamiony s pohřebním vozem jely po celou dobu za sebou až na Slovensko. 

Při pohřbu mu pak řidiči kamionů naposledy zatroubili. „Přirostl jsi k nám k srdci, Michale. Bohužel tvůj sen se ti stal osudným,“ napsali jeho přátelé ve vzpomínkovém videu, které sdíleli dva týdny od nešťastné události.

Michalovi přátelé z organizace Angels of the roads pro jeho rodinu také vyhlásili veřejnou sbírku.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání