Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Brutální smrt bylinkáře: Vesničané ho nařkli z čarodějnictví a upálili ho zaživa!

Autor: rc - 
16. června 2020
20:19

Výjev jako z hororu! Léčitel Domingo Choc Che v Guatemale spolupracoval s londýnskou univerzitou na projektu, v němž zkoumal tradiční medicínu. Jeho výzkum se však znelíbil tamním lidem, kteří šestapadesátiletého léčitele odsoudili ke krutému trestu. Skupina rozzuřených vesničanů ho upálila zaživa!

Sociálními sítěmi se začalo šířit šokující video, které bylo natočeno v Guatemale. Záběry zachycují rozzuřený dav, který lynčuje přírodního léčitele jménem Domingo Choc Che. Šestapadesátiletý rodák z města Chimay spolupracoval se slavnou londýnskou univerzitou University College London na speciálním farmaceutickém projektu, který se týkal přírodní medicíny.

Nicméně výzkum, který Domingo na venkově prováděl, se znelíbil tamním domorodcům, kteří ho nařkli z čarodějnictví. Podle informací britského deníku The Sun ho domorodci měli nařknout, že zavinil smrt několika lidí poté, co jim dal nějaké léky. Rozzuřený dav se shromáždil na louce a Dominga zaživa upálil!

U hrozného zločinu byly přítomny i malé děti. Několik lidí si výjev natáčelo na video, zatímco Domingo v hrozných bolestech křičel a utíkal po louce. 

Guvernén Luis Burgos uvedl, že vesničané zablokovali cestu policii, která chtěla nešťastníkovi pomoci, a dodal, že případ bude řádně prošetřen. 

brano34 ( 17. června 2020 11:21 )

Sopka jim to vynahradí...

pajato73 ( 17. června 2020 09:16 )

chudak... jako jediny tam inteligentni clovek a ti zaostalci ho upali.... snad dlouho netrpel, chudak...

Matos7 ( 16. června 2020 23:04 )

Proc když cikáni v Sokolově brutalně zmlátí šéfa záchranářů, není pod článkem diskuse? Má někdo strach aby se národ nebouril za práva bílé rasy? Rasismus

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání