Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vysílali jsme: Vystrčilova cesta na Tchaj-wan. Chytrý krok či zbytečné dráždění Číny?

Video se připravuje ...
Autor: Markéta Volfová - 
16. června 2020
14:45

Navzdory čínskému varování navštíví předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) na konci srpna Tchaj-wan. Cestu plánoval už jeho zesnulý předchůdce a stranický kolega Jaroslav Kubera. Mohlo by toto rozhodnutí uškodit česko-čínským vztahům a nakolik do něj může Čína mluvit? Nejen o těchto tématech v úterním Epicentru hovořila analytička Asociace pro mezinárodní otázky Ivana Karásková.

panda82 ( 31. srpna 2020 08:49 )

Může Vystrčil vyjmenovat kolik zemí, které obchodují s Čínou, vyslalo "nějaké svoje Vystrčily" na Thaj-wan" Zrovna Německo má návštěvou čínského velvyslance, nebyl náhodou kvůli obchodů, které přesune z Česka do Německa, a česko utře nos, takhle nás prodává US, ta se bojí Číny a Ruska jak čert kříže, proto vypisuje různé sankce proti těmto zemím, kolik jsme zaplatili daň za zrušené obchody z Ruskem, po kterých skočili Švédové, a j. Tak jen tak dál Vystrčile, kolik zaplatíme za vaši cestu ekonomicky, ODS jen škodí, začalo to prodejem prosperujících podniků v miliardách, v kterých bankách jsou

Menhira ( 16. června 2020 15:58 )

Je to jasné dráždění Číny! Vystrčil se snaží pozřít příliš velké sousto,společně s Drahošem je NIC neopravňuje někde vystupovat jménem ČR (volilo ho pouze 8000 voličů!) Že tito pánové nerespektují názory hlavních představitelů ČR a 90% obyvatel, je jejich vizitkou, že jde o nezodpovědnou úmyslnou provokaci stupidních jedinců...Drahoš jede "klasicky" na svém tobogánu udavače, lidské špíny, podrazáka a křiváka, Vystrčil jen hrabe "groše" a mluví o cti...(kde by k ní přišel?) a k tomu už paranoidní Kuberová, která neví, zda Kuberu umlátil prezident holí nebo ho otrávili na čínské recepci...prostě povedená "partička"...Pokud trucvýlet, tak ale za své a jako SOUKROMÉ osoby...ale to asi ne, že ?? Proč by se daňoví poplatníci měli podílet na této idiocii ???

Lubomír Babáček ( 16. června 2020 15:23 )

Pochopitelně je to dráždění Číny. A chytrým krokem to nemůžeme nazvat, jelikož to pochází od blbce.

majojo ( 16. června 2020 15:07 )

Dráždění Číny? Ta i celej Tchaj-wan se na nás můžou vyrezignovat. Jde tu o to, aby se další skřet zviditelnil a připsal si neexistující zásluhy. Pochopitelně, on to platit nebude.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa