Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kosmetické novinky na měsíc červenec, bez kterých se v létě neobejdete

  • Kosmetické novinky na měsíc červenec, bez kterých se v létě neobejdete
    9. července 2020 | 06:00

    S novým měsícem pro vás máme nálož dalších kosmetických novinek. Co nám padlo do oka tentokrát a co budete rozhodně potřebovat i vy? Máme pro vás výběr těch nejlepších letních produktů, které si rychle zamilujete!

    Udělejte si radost novým kosmetickým produktem! Co takhle vyzkoušet nový bio olej s aloe vera nebo osvěžující krém s vůní grepu a pomeranče? Tihle kosmetičtí parťáci vám letní dny rozhodně zpříjemní! Co pro vás máme dál?

  • Bio olej s aloe vera Saloos, 154 Kč (50 ml)

    Ať už vás trápí spálení od sluníčka, bodnutí hmyzem či podráždění způsobené holením, tento přírodní poklad poskytuje okamžitou úlevu. I malé množství oleje účinně zmírní nepříjemné projevy a podpoří přirozenou obnovu ochranné bariéry proti vnějším vlivům. Dopřeje pokožce maximální regeneraci pro její zdravý a mladistvý vzhled a blahodárně působí i na pleť citlivou a problematickou. Má příznivý vliv na mizení akné. Ve světě je velkým hitem pro šetrnou péči o jemnou pokožku hlavy a vlasů.

    Bio olej s Aloe vera, Saloos, 154 Kč (50 ml)
    Autor: archiv firem

  • Micelární šampon pro všechny typy vlasů Eco Therapy Revive, Maria Nila, 760 Kč (350 ml)

    Nový šampon veganské vlasové kosmetiky Maria Nila Eco Therapy Revive efektivně čistí pokožku hlavy, důkladně myje vlasy a navrací jim přirozenou krásu. Určitě vás potěší, že obsahuje 98 % složek přírodního původu, je bez sulfátů a parabenů a recyklovatelný obalový materiál pro tuto řadu je sbírán z oceánů, řek a pláží v Indonésii a Indii. Šampon je opravdu jemný, snesou ho všechny typy vlasů. Řada Eco Therapy Revive obsahuje ještě kondicionér a masku na vlasy. 

    Micelární šampon pro všechny typy vlasů Eco Therapy Revive, Maria Nila, 760 Kč (350 ml)
    Autor: archiv firem

  • Krémová maska Hroznové víno, Havlíkova přírodní apotéka, 198 Kč (30 ml)

    Havlíkova přírodní apotéka přišla rovnou se 77 novými pleťovými maskami. Můžete si tak vybrat přesně podle toho, co vaše pleť zrovna potřebuje. Masky jsou krémové, gelové nebo jílové, a co se týče surovin, tak vybírat můžete jak z rostlin, ovoce, tak i zeleniny. My jsme v redakci vyzkoušely krémovou masku Hroznové víno, ta se nanáší každé ráno na tři minutky. Při aplikaci vás uhrane vůně ovoce, pleť je po masce krásně rozjasněná a hebká. Pokud masku navíc necháte přes noc v ledničce, ráno vás čeká dokonalé osvěžení. 

    Krémová maska Hroznové víno, Havlíkova přírodní apotéka, 198 Kč (30 ml)
    Autor: archiv firem

  • Osvěžující krém na ruce Manufaktura

    Své ruce neustále vystavujeme zátěžovým podmínkám. Stále na něco saháme, jednou je namáčíme v horké vodě, podruhé ve studené a kvůli těmto vlivům mohou být naše ruce vysušené. Osvěžující krém na ruce s přírodními oleji a výtažky z grepu a pomeranče obsahuje cenné přírodní ingredience, které ruce dostanou zase do pohody. Krém obsahuje regenerační hroznový olej, hydratační glycerin, bambucké máslo, panthenol a hydratační olej z makadamiových oříšků. Má lehkou, rychle se vstřebávající konzistenci, nezanechává na rukou mastný film a během chvilky budou vaše ruce krásně jemné a hebké. 

    Osvěžující krém na ruce Grep & Pomeranč, Manufaktura, 169 Kč (100 ml)
    Autor: archiv firem

  • Romantická vůně s květinovým orientálním kouzlem Oriental Bloom, Betty Barclay, 580 Kč (20 ml)

    Nová dámská vůně Betty Barclay Oriental Bloom vás unese do kouzelného Marrákeše s jeho magickými náměstími, pestrými barvami, mozaikou zdobenými zdmi a orientálními vůněmi. Oriental Bloom vás ponoří do živoucí svěžesti oázy, kterou otevírá florientální kompozice svěží hrušky a transparentních, mírně vodových okvětních lístků frézie a jasmínu. V srdci se šíří rozkvétající buket s něžnými, ženskými tóny magnolie, které jsou jemně zabaleny do sladkého, svůdného kouzla mandlím podobných tonkových bobů a nádechu důvěrného aromatu vanilky. Završené a jemně uložené doznívají orientální květy v měkkých dřevinách a pižmu. To zní jako ideální vůně pro letní dny!

    Romantická vůně s květinovým orientálním kouzlem Oriental Bloom, Betty Barclay, 580 Kč (20 ml)
    Autor: archiv firem

  • Krémová tvářenka Fenty Beauty, 590 Kč

    Nic vám nevykouzlí sexy svěží a šťavnatý vzhled tak jako právě tvářenka! Vaším tvářím dodá zdravý nádech, a růžová líčka navíc na ženách vypadají roztomile. Pokud ještě nemáte tu svou, vyzkoušet můžete novou krémovou tvářenku značky Fenty Beauty. Vybírat můžete hned z deseti odstínů, které ladí s každým tónem pleti.

    Krémová tvářenka Fenty Beauty, 590 Kč
    Autor: archiv firem

  • Čisticí pleťový gel MicellAir Skin Breathe Expert, Nivea, 128 Kč (125 ml)

    Zbavit se nečistot, a ještě si užít příjemnou masáž můžete s novým expertním čisticím gelem od Nivey. Ten obsahuje komplex MicellAir, který vaši pleť dokonale vyčistí a díky drobným peelingovým částečkám pokožku promasíruje. Pleť bude krásně jemná, hebká a hydratovaná. Gel naneste na vlhký obličej, jemně masírujte a poté pečlivě opláchněte vodou.

    Čisticí pleťový gel MicellAir Skin Breathe Expert, Nivea, 128 Kč (125 ml)
    Autor: archiv firem

  • Přírodní deodorant Ku.tis

    Ku.tis Grapefruit & Mandarinka je 100% přírodní, veganský deodorant vyrobený pouze z přírodních surovin. Díky klíčovým složkám, jako jsou jedlá soda, prášek z kořene maranty a kokosový olej, vám tento deodorant dodá svěží pocit po celý den. Deodorant je snadno použitelný, bezpečný a šetrný k životnímu prostředí.

    Přírodní deodorant Grapefruit & Mandarinka, ´KU.TIS, 249 Kč
    Autor: archiv firem

  • Pudr na obočí Dermacol, 199 Kč

    Dokonale upravené obočí je základ bezchybného vzhledu. Pokud na vás příroda trochu šetřila a nenadělila vám husté a výrazné obočí, musíte si k němu dopomoct vhodnými kosmetickými produkty. Jedním z nich může být novinka značky Dermacol: pudr na obočí Espresso Brow Powder. Součástí je praktický aplikátor, kterým obočí zvýrazníte. Odstín 1 je vhodný pro blondýnky a hnědovlásky, odstín 2 zase pro černovlásky. 

    Pudr na obočí, Dermacol, 199 Kč
    Autor: archiv firem

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.