1. Drážďany a zámek Moritzburg

Nechcete být doma, ale do zahraničí můžete vyjet třeba jen na otočku? Čedok vás nabere v časných ranních hodinách v Praze a hurá, jede se do Německa! Tam navštívíte velkolepý barokní zámek Moritzburg, který znáte z pohádky Tři oříšky pro Popelku. Zámek obklopuje umělé jezírko s přírodním parkem. Potom nasednete zpátky do autobusu a pokračujete do Drážďan, kde uvidíte nádhernou stavbu Zwingeru, známou galerii, pověstnou Semperovu operu, krásnou pobřežní promenádu či nově postavený Frauenkirche. V Drážďanech dostanete i individuální volno, abyste si mohli třeba nakoupit. Návrat do Prahy je ve večerních hodinách.

TIP: Z těchto zemí se vrátíte, aniž byste museli podstoupit karanténu a test na Covid-19: Řecko, Itálie, Bulharsko, Kanárské ostrovy, Německo, Polsko, Maďarsko, Slovensko a Rakousko. Sledujte aktuální nabídku nabídku zde.

2. Navštivte dunajské metropole: Bratislava, Budapešť a Vídeň

Na tento poznávací zájezd se zajištěným ubytováním a snídaněmi už potřebujete 3 dny. V Prahy vám zájezdový autobus od Čedoku odjete o půl šesté ráno. První zastávkou je Bratislava. Po úvodním okruhu městem se zastavuje např. u hradu Děvína či Bratislavského hradu. Město si pak individuálně projdete. Z památek vás zaujme korunovační kostel Sv. Michala, Pálfivo palác, Michalská brána, Slovenské divadlo či slavný Primocionální palác.

Bratislava
Autor: Čedok

Druhý den se pokračuje do Budapešti, kde vám dech vyrazí Gelertový vrch, Budatínský chrám, Rybářská bašta a monumentální budova Parlamentu. Během individuálního volna byste rozhodně měli navštívit termální lázně. V podvečer se jede zpátky do Bratislavy, kde jste ubytováni.

Budapešť
Autor: Čedok

Třetí den vyrazíte do přístavu (jízdné cca 20 EUR, není v ceně zájezdu), odkud s autobusem od Čedoku pokračujete lodí do Vídně. Poplujete přes národní park Donau-Auen. Po příjezdu do Vídně následuje krátký informativní okruh po známém Ringu, z něhož uvidíte řadu zajímavých památek. Další pamětihodnosti stihnete během individuálního programu. Určitě se běžte podívat na dóm sv. Štěpána, reprezentační komnaty v Hofburgu či zámek Schönbrunn. Zpátky v Praze budete v jedenáct večer.

Vídeň
Autor: Čedok

3. Cestujete s dětmi? Klub Hotel Transylvánie se během vaší dovolené postará o jejich zábavu

Vybírat můžete i z poznávacích pobytů, během kterých se animátoři z dětského klubu Hotel Transylvánie postarají o zábavu vašich ratolestí ve věku od 4 do 14 let. Vy si mezitím užíváte zaslouženého odpočinku. Nezní to lákavě? Děti se díky klubu Hotel Transylvánie mohou těšit na:

  • tvořivý program rozvíjející kreativitu a dovednosti;
  • zábavné pohybové soutěže;
  • dobrodružné výpravy s Drákulou;
  • unikátní pohádkové zázemí;
  • a spoustu dalších překvapení a odměn.

TIP: Nebuďte doma a vybírejte z nových zájezdů mezi prvními, sledujte nabídku zde.