„Určitě by bylo nepříjemné, kdyby tam někdo něco přivezl. Jelikož tím pádem by tábor zavřeli a všichni bychom museli do karantény. Já to ale nějak neprožívám. My máme imunitu dobrou,“ je přesvědčená Alice Jandová, ve které virus covid-19 a jeho šíření návaly děsu nevyvolávají. Manželka frontmana kapely Olympic je dokonce přesvědčená, že mnohými diskutovaná druhá vlna nákazy skutečně přijde.

„Myslím si, že zákonitě přijít musí. Až bude podzim, přijde s ním i chřipkové období a všechny možné virózy, které se objevují každý rok. Takže se to do toho nějakým způsobem určitě zamotá. S tím člověk asi moc nenadělá. Prostě musíme čekat, co přijde,“ svěřila Blesku svůj pohled na věc maminka Anežky a o téměř tři roky mladší Rozárky. V letošních letních aktivitách se ale rodina Jandových omezovat nechce.

VIDEO: „Máme dobrou imunitu,“ Alice Jandová se koronaviru nebojí. Dcery klidně pošle na tábor

Video
Video se připravuje ...

„Máme dobrou imunitu,“ Alice Jandová se koronaviru nebojí. Dcery klidně pošle na tábor. Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Výlet do penzionu, na Lipno, rodinná sešlost, cesta do zoologické zahrady ve Dvoře Králové. To všechno čeká Petra Jandu s manželkou a dcerami do konce prázdnin. Jediné, co plán na nadcházející měsíc srpen nezahrnuje, je dovolená v zahraničí. „Letos s tím nepočítáme. Uvidíme, jak to bude v září. Do konce prázdnin to ale ani nemáme jak zvládnout,“ prozradila našlapaný prázdninový plán Alice Jandová.  

VIDEO: Petr Janda o svém tetování: Někteří si myslí, že je to plíseň. Žena je ale nadšená!

Video
Video se připravuje ...

Petr Janda o svém tetování: Někteří si myslí, že je to plíseň. Žena je ale nadšená! Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
25 fotografií