Nova ale nehledala náhradu za zády Ondřeje Sokola, naopak ho oslovila jako prvního. Jenže ten podle informací deníku Aha! moderování sedmé řady Tváře odmítl. „Omlouval to tím, že je to hodně časově náročné, třeba předtáčení scén se soutěžícími před výtahem. Proto se rozhodl skončit,” prozradil Aha! zdroj, který nechtěl být jmenován.

VIDEO: Ondřej Sokol: Jsem rád, že u filmu dostávají šanci i tak postižení jedinci, jako je Kohák

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Sokol: Jsem rád, že u filmu dostávají šanci i tak postižení jedinci, jako je Kohák Tereza Kovářová

Bude oporou?

Přitom s počtem fanoušků a pravidelným vystupováním v nejsledovanějším čase televizních stanic se vypracoval na moderátora první kategorie. Žezlo Tváře za něj teď převezme překvapivě Vladimír Polívka.

„Mně tato role bude velmi příjemná. Tvář je pro mne z pozice moderátora skvělá komunikace s účinkujícími, které většinou znám, takže se na to moc těším. Mám vlastně pocit, že na pódiu bych měl být a určitě i budu jejich oporou,“ řekl syn Bolka Polívky (71), který se v jedné z řad mihl jako čestný host poroty.

VIDEO: Ondřej Sokol: Mám spoustu historek o skvělých ženách, ale nikoho moc nebaví

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Sokol: Mám spoustu historek o skvělých ženách, ale nikoho moc nebaví Adam Balažovič

Čachry v porotě

O účinkování ve Tváři ale Sokol úplně nepřijde, i když bude na méně viditelném postu – zasedne totiž v porotě. „Jsem moc rád, že si vyzkouším trochu jinou roli, a budu tak moct hodnotit výkony mých kolegů a kamarádů,“ tvrdí Sokol. Sedávat ale nebude vedle Janka Ledeckého (58) a Jakuba Koháka (45), jak byli diváci zvyklí. Místo nich bude účastnice páté řady Eva Burešová (27) a trojici doplní stálice Aleš Háma (47).

Na obrazovkách televize Nova show startuje už 5. září.

Fotogalerie
73 fotografií