Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Záhadná smrt chlapce (†8): Před svou smrtí řekl mamince, že ji miluje

Autor: shp - 
12. srpna 2020
22:46

Skotský chlapec Cillian Anderson (†8) z města Dundee hrál počítačovou hru Fortnite, když ho zavolala maminka Clare Walkerová (31), aby se převlékl do pyžama a podíval se s ní na film. V tu chvíli chlapec vykřikl a zkolaboval. Než vydechl naposledy, stihl ještě mamince říct, jak moc ji miluje.

„Bylo to pronikavé. Jako velmi, velmi vystrašený křik. Byl to zvuk, který jsem svého syna neslyšela nikdy vydat,“ vypověděla Clare webu The Scottish Sun. Malý Cillian byl od dětství nemocný. Byl to astmatik, v době své smrti trpěl silnou horečkou a bral kvůli svému stavu léky.

Chlapcova poslední slova před smrtí

Ještě předtím, než zemřel, řekl chlapec: „Miluji tě, maminko.“ Tato slova Clare nikdy nezapomene. „Zdřevěněla jsem. Jako by mi někdo vytrhl vnitřnosti. Vyšplhala jsem se vedle něj a objala ho,“ dodala máma s tím, že syna hladila po hlavičce, jak to měl rád, až do samotného konce.

Když chlapec přestal dýchat, snažil se ho tatínek Bruce (51) oživit. Jeho snaha byla marná. Hoch byl prohlášen za mrtvého pět minut poté, co ho zdravotníci převezli do nemocnice. Policie místo smrti chlapce zabezpečila, takže se rodina nemohla dva týdny vrátit domů. Smrt hocha je více než záhadná.

Pohřeb ve stylu Fortnite

Dosud nedokázal nikdo říct, co stojí za Cillianovým skonem. Podle lékařů dostal nejspíš silný astmatický záchvat spojený s alergickou reakcí. Pravdu ale ukážou až výsledky krevních testů. Chlapcův pohřeb byl velmi dojemný. Všichni na sobě měli kostýmy z Fortnite. I jeho rakev byla pomalována ve stylu videohry...

pajato73 ( 13. srpna 2020 09:25 )

v dobe sve smrti trpel vysokou horeckou a mama ho nechala hrat pocitacovou hru??? hmmmmmm

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání