Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Otec tří dětí Petr K. měl znásilňovat školačku: Děvče roky sbíralo odvahu, než promluvilo

Autor: shp - 
13. srpna 2020
20:41

Dlouhé roky ji týral a sexuálně zneužíval. Ubohé děvčátko (v té době 14 let) se pět let trápilo, než šlo s pravdou ven a promluvilo o trýznění, které zažívalo. Znásilňovat, zneužívat a manipulovat s ním měl podle obžaloby otec tří dětí Petr K. A důkazy nemluví v jeho prospěch.

Pro školačku ze Slovenska to bylo těžké. Trvalo jí dlouhé roky, než sebrala veškerou odvahu a na policii nahlásila, že ji Petr K. měl zneužívat. Muž skončil na konci loňského roku ve vazbě. Pro jeho okolí to byl šok. Navenek totiž otec tří synů působil, že vede spořádaný život.

Trojnásobný otec putoval k soudu

U soudu ale nyní čelí závažným obviněním, ze kterých se mnoha lidem zvedá žaludek. „U soudu je vedeno jednání proti Petrovi K. za sexuální zneužívání a jiné prohřešky,“ uvedla pro TV JOJ mluvčí soudu Nina Uhrovičová.

Jeho obětí se měla stát zmíněná školačka. Nechutné martyrium začalo už v roce 2015. „Jedná se vlastně o moji kamarádku, proto vím úplně všechno, co se dělo. Setkávaly jsme se s ním a on si potom s nimi začínal,“ uvedla svědkyně.

Školačka je na tom psychicky špatně

Sama oběť k soudu nedorazila. Její psychický stav není dobrý. To, co zažila, nese těžce. „Ona mi říkala, že ji nutil k análnímu sexu, škrtil ji a musela se ostříhat nakrátko, aby žádný chlap neměl zájem,“ přiblížila kamarádka oběti.

Obžalovaný u soudu uvedl, že je nevinný. Školačku prý zná z hřiště, kam si chodili hrát jeho synové. Podle vlastních slov se vždy choval slušně. Jenže dívka není jediná, kdo Petra označil za sexuálního predátora se zálibou v mladých děvčatech.

V Petrově mobilu našli podezřelé fotky

Vypovídají proti němu další dvě mladé ženy, které jeho perverzní chování zažily. „Mám ráda spravedlnost. Po ty roky nad ním nikdo nebyl, jenom on. Teď na něj došlo,“ uzavřela svědkyně s tím, že jde pro ni o pořádné zadostiučinění. Mezi důkazy, které Petrovi neulehčí, patří lechtivé fotografie, které byly objeveny v jeho mobilu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání