Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policie našla pět mrtvých dětí v bytovém domě: Podezřelá je jejich matka

Aktualizováno -
3. září 2020
16:22
Autor: ČTK - 
3. září 2020
15:19

Pět mrtvých dětí se našlo v jednom z domů v německém městě Solingen. Oznámila to policie. Příčiny smrti a kdo za smrt dětí může nést vinu, se právě vyšetřuje. Podle prvotních zpráv je důvodně podezřelá matka dětí. 

Případem se na místě zabývá několik policejních týmů, byli přivoláni i záchranáři. Podrobnosti o tom, co vedlo k smrti nebohých dětí nebo kdo za ní skutečně stojí, policie zatím nesdělila. 

O hrůzném nálezu informoval server Bild, podle kterého jsou oběti ve věku 1, 2, 3, 6 a 8 let. Jejich matka (27) se měla následně pokusit o sebevraždu, ten ale přežila a je v péči lékařů a pod dozorem policie.

Nejstarší syn (11) ženy mezi mrtvými není, podle informací Bildu v současné době tráví čas se svojí babičkou. Pávě ta na místo policii přivolala údajně s tím, že se její dcera pokouší sprovodit děti ze světa. Všichni zasahující byli podle německých médií v šoku nejen z mrtvých dětí, ale údajně i z velmi špatného stavu bytu. 

Mrtvé děti se podle policie nalézaly v jednom z obytných domů na Hasselstraße v okrajovější části města. Solingen se nachází ve spolkové zemi Severní Porýní-Vestfálsko 35 kilometrů od Düsseldorfu. Žije v něm 165 tisíc obyvatel. 

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

 

DWEI ( 4. září 2020 06:44 )

Matka (27) s nejstarším synem (11)...... no to začala sakra brzy a poslední roky co rok to dítě (3,2,1) .... asi jí jeblo

Arany ( 3. září 2020 19:34 )

Dobře, ale na fotce je jakýsi panelák. A ejhle, v Německu lidé bydlí také v takových domech? Nám se tady stále namlouvá, že to se postavilo za socialismu, tak že je špatné a ono je to i v Nêmecku, v části, která nikdy nepatřila k NDR.

prudentiacz ( 3. září 2020 18:21 )

je to už takový klasický německý sport, rodit děti a pak je umístit do lednice, do záhonu na zahradě, nebo do vybetonovaného protiatomového krytu... na západ od našich hranic jak vidět - normálka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání