Dlouhý kabát

Proměnlivé podzimní počasí vás nezaskočí, pokud podzimu vyjdete vstříc ve stylovém dlouhém kabátě. Takový kabát by měl být hřejivý, nejlépe kožený nebo koženkový. Hnědá barva je top, ale nic nezkazíte ani jinými přírodními odstíny, případně klasickými černými nebo bílými kousky. Během chladnějších podzimních dnů vás zahřejí kabáty s kožešinkou v podobě kožešinového límce, který je opravdu originálním doplňkem.

Pokud však chcete zazářit ještě více než podzimní listí, nemusíte se vyhýbat ani barvám, jakou je například sytě žlutá či sexy červená. A to zvláště, pokud tento odstín zvolíte na stále vyhledávaných kabátech z kategorie oversized. Maxi kabáty jsou totiž stále trendy.

Široké kalhoty

Pokud váháte, zda si do práce či na procházky městem obléci úzké nebo široké kalhoty, určitě stáhněte po druhé možnosti. Právě široké kalhoty jsou totiž jedním z top trendů tohoto podzimu. Na barvě ani délce nezáleží. Pokud máte odvahu, zastrčte si takové kalhoty do bot - výsledek rozhodně oceníte!

Pletený svetřík

Velmi příjemné na podzim jsou i pohodlné svetříky a kardigány, které jsou nejen pěkným doplňkem, ale navíc dokážou i zahřát. A to mimořádně v tom případě, pokud sáhnete po jejich chlupaté alternativě. Ať už zvolíte krátký pletený svetřík po pás nebo pletený kardigán v oversized velikosti, v chladnějších podzimních dnech vám tyto kousky udělají mimořádně dobrou službu.

Náš tip: Podzimní kabáty, kalhoty, svetříky a ještě mnohem více najdete v internetovém obchodě Reserved, kde si můžete urvat nejlepší kousky za ještě lepší ceny - čeká vás v něm totiž výhodný Reserved výprodej.

Podzimní vzory

Nestárnoucí černo-bílá kombinace pepito, tečky či zvířecí vzory - to vše je během letošního podzimu nejen dovoleno, ale dokonce žádoucí. Každý z nich dokážete velmi jednoduše zkombinovat s jinými vzory či barvami a výsledek dokáže být jednoduše neodolatelný. Neváhejte a vyzkoušejte, podzimní vzory si určitě zamilujete!

Podzimní vůně

Podzim sama o sobě je omamná a voňavá. Přizpůsobte se tomuto trendu i vy a nezapomeňte svůj outfit doplnit originální podzimní vůní. Na podzim zvolte sladší, těžší a kořenitější vůně jako v létě. Zvláště vhodné jsou vůně ovoce - například jablek a citrusů a jemně kořeněné parfémy s nádechem orientu.

A že nevíte, kde takové vůně sehnat? Ty nejlepší vůně na podzim najdete v internetovém obchodě Notino.cz, kde nakoupíte produkty renomovaných značek, jako jsou Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier a mnoho dalších. V tomto obchodě si můžete navíc užít slevy až 20% na vše v rámci Černý pátek. Ačkoli tento porovnání svátek letos připadá na pátek 27. listopadu, Notino Black Friday si můžete užít celý týden, a to od pondělí 23. listopadu do neděle 29. listopadu 2020. A to už je docela dost času na výběr nejlepších parfémů a kosmetiky, co myslíte?