Rusovlasá kráska Pavla Vitázková patří mezi celebrity, které mají srdce na tom pravém místě a osud opuštěných zvířat jim není lhostejný. A to nejenom, co se charitativních akcí týče, ale i pokud jde o činy. Při cestování po Brně totiž nenechala na ulici pejska, co se jí zdál bezprizorní a opuštěný – naložila ho do auta a sdílela s ním fotku. „Kdyby tento brouček někomu chyběl, kdybyste ho někdo poznali, tak je v městském útulku Brno. Ale jen pokud má milujícího majitele, jinak si ho tam půjdu vzít já!“ napsala na sociální síť.

„Já jsem sběratelka, nedokážu nechat psa pobíhat. Hned dávám blinkry a běhám po silnici…“ vysvětlila. Přestože má doma kocoura, kterému je neuvěřitelných dvacet let, a dokonce i velkého vlčáka, na pejska z ulice nedokázala přestat myslet. Zvažovala proto, že si pro zvíře, které podle jejího názoru nebylo zrovna nejmladší a navíc slepé, do útulku zase zajede! Byla to totiž láska na první pohled… „Bojuju s tím jako lev, už doma jednu nechtěnou fenu mám,“ přiznala během dne na facebooku. „Ale už mám k němu vztah...“ povzdechla si.

VIDEO: Herečka Pavla Vitázková o domácích mazlíčcích

Video
Video se připravuje ...

Herečka Pavla Vitázková o domácích mazlíčcích Blesk TV Zdeněk Matyáš

Příběh měl ale šťastný konec. „Pejska už si vyzvedl majitel. Moc děkuju všem. Mám tady prostě moc fajn lidi,“ libovala si na internetu herečka. Díky tomu, že její příspěvek sdílelo téměř šest set jejích followerů, se nakonec roztomilý chlupáč dostal po pouhých dvou dnech nechtěné svobody zpátky domů. Kouzlo sociálních sítí tentokrát naštěstí zafungovalo. Snad už svému páníčkovi tento pejsek neuteče… Ne každý člověk je totiž tak starostlivý jako Vitázková, jak jí ostatně na profil psaly i fanynky. „Bohužel většina lidí neudělá nic. Ale třeba někoho motivuješ,“ přály by si.

VIDEO: Kam zmizela Pavla Vitázková? Jsem přikovaná u dětí! Další už nikdy!

Video
Video se připravuje ...

Kam zmizela Pavla Vitázková? Jsem přikovaná u dětí! Další už nikdy! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
31 fotografií