Šťavnatý cider s pořádnou dávkou ledu je ideální volbou pro slunečné dny babího léta. Je méně alkoholický než víno, není tak hořký jako pivo a zároveň je méně sladký než klasické míchané nápoje. Prostě ideální kombinace. Navíc se vyrábí z kvalitních moravských jablek, je přírodní a neobsahuje umělá barviva, sladidla ani lepek. To je Royal Dog Cider!

Chutná za každého počasí

Zatímco v zahraničí si už cider vydobyl své místo mezi tradičními nápoji, v Česku ho lidé stále ještě objevují, ale jeho obliba v posledních letech stále více stoupá. A to nejen kvůli tomu, že je příjemně osvěžující, ale také díky jeho skvělé jablečné chuti. Cider je navíc parťákem při každé příležitosti i počasí. V létě osvěží na pikniku i zahrádce, při chladnějších večerech naopak může zahřát jeho horká verze s voňavou skořicí a pomerančem.

Autor: Royal Dog Cider

Vybraná jablka z moravských sadů

První tradiční jablečný Royal Dog Cider spatřil světlo světa v roce 2016. Klasický jablečný cider ještě doplnil černý rybíz s aronií a společně vytvořili unikátní kombinaci ovocných chutí. Royal Dog Cider vzniká kvašením jablečného moštu, pro který se používají jen pečlivě vybrané druhy jablek, které dozrávají v prosluněných moravských sadech. Právě kombinace těchto odrůd dodává cideru příjemnou a lehce kořeněnou chuť. Jemná perlivost zase podtrhuje jeho lehkost a svěžest.

Autor: Royal Dog Cider

Tradiční výroba a kvalitní suroviny

Nejen kvalitní a zralá jablka jsou základem dobrého cideru. Stejně důležitá je i jeho výroba, proto se Royal Dog Cider drží osvědčených postupů. Vybraná jablka se omyjí, rozdrtí a vylisuje se z nich šťáva. Nepřidávají se do ní žádná umělá barviva, sladila ani konzervanty, neobsahuje ani lepek. V poslední fázi výroby se díky kvašení přemění cukr z přírodní jablečné šťávy na alkohol. I toho má ale Royal Dog Cider jen 4,5 % a může tak být třeba příjemnou alternativou bílého vína.

Ideální společník za akční cenu

Royal Dog Cider je k dostání v plechovkách o objemu 440 ml, dobře se tedy hodí na výlety, pikniky, nebo na podzimní grilovačku. Od 16. do 22. září bude probíhat speciální akce ve všech prodejnách Kaufland, tak se nezapomeňte zastavit pro zásobu cideru za akční cenu!

www.royaldogcider.cz