Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Opilec skončil na Hradecku zaklíněný v zastávce: Vyprostit ho museli hasiči

Autor: VaB - 
20. září 2020
12:15

Silně opilý a zaklíněný muž na zastávce. I takovéto bizarní zásahy řeší složky IZS v Česku. Muže ze zastávky museli vyprostit hasiči, záchranka ke stejnému muži vyjížděla už po čtyřicáté…

Policisté, hasiči a záchranáři se potkávají se všemi možnými typy zásahů. Opilce zaklíněného v autobusové zastávce pravděpodobně viděli poprvé. K muži (51) vyjela původně jen záchranka, ta si ale na pomoc musela přivolat i policisty. 

Jelikož muže nešlo vyprostit, museli na místo přijet i hasiči. To už jsou tři složky IZS u jednoho opilého muže. Hasiči demontovali část zastávky a muže z pasti vysvobodili.

„Nedobrovolný zajatec byl silně intoxikován, proto ani nebyl schopen dechové zkoušky. Dle vyjádření tiskového mluvčího ZZS Královéhradeckého kraje se jednalo o více jak čtyřicátý výjezd k tomuto muži. Poté, co záchranáři vyloučili zranění, byl opilec převezen na protialkoholní záchytnou stanici,“ popsala policejní mluvčí Eliška Majerová. 

Video  Zaklíněný opilec.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Záchranná akce zaměstnala záchranné složky na 30 minut, muži za tohle jednání a veřejné pohoršení hrozí pokuta do výše deseti tisíc korun. 

frantacizek ( 20. září 2020 13:12 )

tak stane se... třeba má jen smůlu

frantacizek ( 20. září 2020 13:12 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání