Šperky nejvyšší řady Barocko se konečně dočkaly čestného odhalení společnosti. Kvůli protikoronavirovým nařízením v Itálii se akce musela odsunout, navíc se zmenšil počet hostů na minimum.

O to větší ctí bylo pro rodačku z Litvínova, že se mohla zúčastnit úplně první akce vyhlášeného šperkařského domu po karanténě. „Děkuji mnohokrát Bulgari za pozvání na tak exkluzivní představení,“ vyznala se Eva na sociálních sítích.

Večer pro vybranou společnost v římském paláci Collona byl celý ve zlatě a luxusu. „Nejprve se konala přehlídka šperků a poté následovala luxusní večeře, na které hosté jedli zlatým příborem ze zlatých talířů!“ popsal Blesku jeden z účastníků akce.

Taková příležitost si zasloužila i speciální šaty. Pro ty si česká topmodelka zašla do módního domu Giorgio Armani. Zvolila dlouhou černou večerní róbu v hodnotě 151 tisíc korun. Díky ní vynikla její perfektní štíhlá postava a hlavně přes průhledné pruhy prosvítající dekolt.

O klenoty se samozřejmě postaralo samotné šperkařství. Blondýnku se rozhodli ozdobit nejnovější, limitovanou edicí plnou diamantů. Cenu celého kompletu značka nezveřejnila, ale je jasné, že se pohybuje v milionech korun.

VIDEO: Eva Herzigová: Podívejte se, jak to vypadalo, když zavítala do Prahy

Video
Video se připravuje ...

Eva Herzigová dorazila do Prahy Jan Jedlička

Eva Herzigová na přehlídce natolik zářila, že ji v komentářích pochválila i Dagmar Havlová (67). „Jste nádherná,“ vysekla jí poklonu bývalá první dáma.

Jednou z hvězd večera byla také lady Kitty Spencerová (29), jejíž tetou byla princezna Diana (†36). Právě po ní zdědila modelka šarm, krásu a štíhlou postavu.

Inspiraci pro kolekci Barocko hledali designéři ve starých motivech značky Bulgari. Chtěli vdechnout nový život starému odkazu. Skládá se proto ze safírů, rubínů, smaragdů a diamantů. Od každého šperku je zatím vyroben jen jeden kus.

VIDEO: Eva Herzigová je hvězdou i filmovou... Objevila se ve snímku Masaryk

Video
Video se připravuje ...

Puritán nebo bohém? Masaryk v novém filmu šňupe kokain! Bioscop

Fotogalerie
63 fotografií