Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Krásná miss Daniela měla srazit na přechodu dívku: Znalec popsal okamžik největší hrůzy

Autor: ran - 
25. září 2020
05:20

SUV bývalé missky a nynější podnikatelky Daniely Kralevich (35) v pondělí připravilo o život mladou studentku Linh (†18) na přechodu v Bratislavě. Kralevich se údajně těsně po nehodě zhroutila a z místa nehody ji odvezli do nemocnice. Zablokovala si všechny sociální sítě a s veřejností nekomunikuje. Také kvůli tomu dosud není jasné, co se vlastně stalo.

Linh příští rok čekala maturita na bratislavském Gymnáziu Ladislava Novomeského. Její spolužáci se s ní přišli rozloučit přímo na místo, kde tak tragicky opustila tento svět. Byla mezi nimi velmi oblíbená, znali ji jako milou, šikovnou a usměvavou dívku. Na znamení smutku kvůli smrti studentky vlaje na budově školy černý prapor.

Kromě spolužáků na místě nehody plakali i Linhini rodiče a další pozůstalí. Vedle silnice se brzy po události začaly objevovat sladkosti, ovoce, nápoje a další předměty, které lidé přinesli, aby uctili památku zbytečně zmarněného života. 

Podle informací zpravodajského webu Nový čas policie v případu zahájila trestní stíhání z přečinu usmrcení, doposud ale žádné obvinění vůči konkrétní osobě nevznesla. Zabavila nicméně řidičce mobil, aby z jeho údajů zjistila, zda ho v čase nehody nepoužívala.

Na případu pracuje také dopravní znalec. Na místě podle informací webu prý nebyly zjištěny žádné stopy po brzdné dráze, které by luxusní vůz značky Range Rover při srážce zanechal. Podle slovenské policie řidičce hrozí 2 - 5 let odnětí svobody, pokud se jí prokáže vina.    

Video  Bývalá finalistka soutěže Miss a módní návrhářka Daniela Kralevich měla srazit na přechodu dívku (†18).  - Repro foto TV JOJ
Video se připravuje ...

Kralevich na místě údajně zkolabovala, svědci hovoří o tom, že za volantem křičela a plakala. Jindy hovorná žena od tragické nehody s veřejností nekomunikuje, zablokovala své profily na sociálních sítích a vyhýbá se médiím. Reportéři Nového času ji zastihli v nemocnici před urgentním oddělením, ale nechtěla se s nimi bavit a kvapem zmizela v útrobách zařízení.

Spolu s ní v nemocnici byly další dvě starší ženy, jednou z nich měla být její matka, také Daniela. Ta s dcerou v autě smrti v době nehody seděla. „Nebojte se, ona s vámi bude mluvit, jakmile jí bude lépe. Ale ne dnes,“ dozvěděli se novináři od jedné z nich ve středu. Ať už viníkem uznána bude, či ne, podle bezpečnostního analytika Albína Geršiča osloveného Novým časem by taková nešťastná událost zamávala s každým.

„Těžko se dá posoudit, co se odehrávalo v hlavě řidičky. Pravděpodobně tam ale nebyla dodržena rychlost a musel tam být z její strany strašný šok. Zřejmě se také nevěnovala řízení vozidla, když se to stalo na přechodu pro chodce. Náraz musel být velmi silný. Znalci musejí posoudit, jakou rychlostí jela, a další okolnosti,“ doplnil bezpečnostní analytik.

sorgedoktor ( 26. září 2020 08:40 )

Pane Boze, nejkteri lidi si mysli ze jsou hvezdy ve vsech smerech

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání