„Je to takový denní kolorit, manžel jde pro snídani, koupí Blesk, půl dne mi ho nepůjčí, až pak se k němu dostanu já,“ směje se Marie Hahnová. „Blesk kupujeme od počátku, to je už skoro 30 let! Moc dobře se mi čte,“ vylíčila bývalá dělnice.

Věrnost Blesku se jí teď vrátila výhrou pěkně kulaté sumičky. „Je to prostě paráda, hned jsme si s manželem otevřeli koňáček na malou oslavu,“ usmála se šťastná výherkyně. Podotkla, že ostatní členové rodiny, to prozatím nevědí: „Bude to pro ně šok.“ Marie Hahnová říká, že s Trhákem a DENNÍ HROU rozhodně nekončí. „To víte, že hraju dál. I dnes jsem si opět trhla kupon a poslala kód přesně podle návodu. Já vím, že dvakrát štěstí kolem nechodí, ale jeden nikdy neví. Některým už se poštěstilo,“ loučí se optimisticky.

O tom, jak s výhrou naloží, měla Marie Hahnová ihned jasno. „Vždyť už se zase pomalu blíží Vánoce. Mám pět vnoučat, chtěla bych jim udělat radost pod stromeček, vždyť co může být víc. Samozřejmě něco málo i ostatním z rodiny. Mně zatím stačí důchod,“ směje se seniorka.

Fotogalerie
13 fotografií