Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kdo je misska, která se vybourala s šéfem parlamentu? Mirka ví, jak rozbušit mužská srdce!

Autor: jel - 
27. října 2020
09:32

Šéf slovenského parlamentu Boris Kollár (55) měl v sobotu večer vážnou dopravní nehodu, po níž skončil v péči lékařů. V autě nebyl sám, přestože se stala v době, kdy už na Slovensku platil zákaz vycházení. Kdo je Miroslava Fabušová (37), která po havárii také skončila v nemocnici?

Slovenskou veřejnost dokázala vždy upoutat svými extravagantními a často velmi odvážnými outfity. V roce 2001 se kráska zúčastnila prestižní soutěže Miss Universe. Od té v době nehody uběhlo už 19 let a Fabušová za tu dobu podstoupila mnoho zásadních změn své vizáže, nechala si zvětšit prsa i rty a prý podstoupila také operaci nosu. Není divu, že po ní muži šílí.

Později se sexbomba věnovala modelingu a návrhářství. Nyní se živí především jako úspěšná vizážistka a stylistka. To, že se za své tělo nestydí, dokazuje často na svém instagramovém účtu, kam přidává mnoho fotografií s odhaleným dekoltem či ve spodním prádle. V minulosti také nafotila sérii aktů pro pánský magazín.

Před více než deseti lety se kráska provdala za slovenského hokejového útočníka Petra Fabuše. Ten krátce působil také v zámořské AHL, kde se však neprosadil. Několik sezon pak působil i v české lize.

Proč byla Fabušová s Kollárem ve vládní limuzíně v době, kdy již v zemi platil zákaz vycházení, je zatím záhadou. „To nebudu komentovat,“ uvedla Fabušová pro web Plus 7 Dní. K celé situaci se zatím nevyjádřil ani Kollár. Na instagramu bývalé miss se to však už nyní hemží urážkami od fanoušků, kteří jsou rozhořčeni, že porušila zákaz vycházení.

AliAlice ( 5. listopadu 2020 18:49 )

Pokud muži šílí po umělotině...potom jsou na správné adrese...

latecia ( 28. října 2020 17:25 )

Pekny telo, duse mrtva

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání