Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šokující svědectví bývalky Mirka souzeného za 3 vraždy: Uřezal hlavu Romanovi, pak jsme měli sex

Autor: rc - 
23. listopadu 2020
17:34

Před senátem soudu v Banské Bystrici stanula v roli svědkyně Lucie, bývalá přítelkyně Miroslava L. Dvaačtyřicetiletý muž je obžalován ze tří vražd. Zabít měl Sandru (†22) z Karviné, s níž vychovával syna Mirka, partnerku Moniku (†21) a svého soka Romana (†38), s nímž udržovala vztah právě Lucie. Žena před soudem popsala děsivé detaily vraždy Romana, jíž byla, jak řekla, svědkem.

Slovenskem otřásá případ Miroslava L., který je obžalován z vraždy tří lidí. Před soudem v Banské Bystrici ještě ve čtvrtek vypovídala Lucie, s níž dvaačtyřicetiletý muž udržoval milostný vztah. Třicetiletá žena se podle informací slovenského deníku Noviny.sk s Miroslavem poznala přes internet v době, kdy žila s partnerem Romanem, s nímž vychovávala dítě. Lucie si však měla Miroslavovi stěžovat, že ji její partner bije. Lucie také měla před soudním senátem uvést, že byla svědkyní vraždy partnera.

„Viděla jsem, jak Miro začal Romana škrtit nějakou šňůrkou nebo lankem. Já jsem se s malým schovala do koupelny,“ uvedla podle informací slovenského deníku Nový Čas Lucie s tím, že poté, co vylezla z koupelny, viděla Romana bezvládně ležet na zemi.

„Potom Miro chtěl, abych se s ním vyspala, tak jsem mu dala, protože jsem se bála, aby mi něco neudělal,“ dodala v šokující výpovědi Lucie. Podle informací Novinek.sk měl později Miroslav ve vaně Romanovi oddělit hlavu od těla a polámat kosti tak, aby mohl ostatky těla vecpat do kufru!

Navíc Lucie měla být prý i svědkyní, jak se Roman zbavil věcí své další oběti, partnerky Moniky (†19), která u něj žila se svou rok a půl starou dcerou Ninou, jež je stále evidována jako nezvěstná. Na policii prý nešla, protože měla z Miroslava strach. Miroslav měl mít údajně doma sbírku satanistických knih, choval nebezpečné psy, které krmil kostmi. Jednoho z nich údajně zastřelil a krmil jím ostatní.

Obětí Miroslava měla být i Češka Sandra z Karviné. Dvojice se seznámila, když muž bydlel v Česku. Posléze se však společně vrátili na Slovensko. V roce 2010 údajně mladou ženu, s níž vychovával syna Mirka, uškrtil, rozčtvrtil a její ostatky spálil.

Miroslav se podle slovenských médií v minulosti k vraždám přiznal, a vyšetřovatelům dokonce ukázal místa, kde se měl svých obětí zbavovat. Nyní však svou vinu popírá. Muž si již odpykává pětiletý trest za týrání syna Mirečka. Jestliže mu budou vraždy dokázány, hrozí mu až doživotí.  

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání