Půvabná zpěvačka Dominika Stará, účastnice první Česko Slovenské SuperStar v roce 2009, se v polovině července loňského roku zasnoubila s partnerem Michalem. Přestože s ním ještě není ani rok, okamžitě poznala, že to je ten pravý – a s vidinou rodiny dokonce odmítla nabídku slovenského premiéra Igora Matoviče (47), aby se stala jeho mluvčí. Se snoubencem si již stihla pořídit společný byt a po svatbě se hodlají sestěhovat. Společnou domácnost prozatím nesdílejí, jelikož je plavovlasá zpěvačka silně věřící… to se ovšem co nevidět změní.

U rodičů si už kráska, která jako šestnáctiletá zazářila v pěvecké soutěži a společně se zpěváky Martinem Chodúrem (30) a Mirem Šmajdou (31) se dostala až do finále, začíná balit kufry, a přitom pociťuje obrovskou nostalgii. „Tak tedy ještě pár dní v maminčině kuchyni...“ posteskla si Dominika na sociální síti u fotky pořízené přes kuchyňský pultík. „Svůj odchod oplakávám již přes týden, takže make-up delší dobu nehrozí. Hlavně když tatínek sentimentálně řekne: ‚Odchází mi moje jediná princezna!‘,“ dojala se Stará.

VIDEO: SuperStar Miro Šmajda je pěkný divoch! Co se děje po koncertech? 

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Miro Šmajda je pěkný divoch! Co se děje po koncertech? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Ale jsou to přece jen takové jiné slzy. Jedna kapitola se uzavírá a tou je můj život u rodičů, v domě, ve kterém nebylo nikdy ticho a vždy byl plný smíchu, lásky a radosti. Bude mi smutno a bude mi to chybět. Na druhé straně ale začíná kapitola další, nová, pro mě úplně nepoznaná,“ těší se Dominika, jejíž pečlivě utajovanou veselku „propálila“ online na svých sociálních sítích profesionální celebrita a influencerka Zuzana Plačková (29), když veřejně sdílela Dominičino svatební oznámení.

Až po oddavkách začne každopádně Dominika žít s Michalem tak, jak se patří, jelikož prozatím ji na nějaké to bytí „na psí knížku“ moc neužilo. Vzhledem ke své víře si proto přeje, aby byli muž a žena i v očích Božích, a tak prozatím žil její snoubenec v bytě, který si společně zakoupili za 130 tisíc euro (tedy 3,4 milionu českých korun), docela sám. A ona mu tam jenom docházela vařit a prát. To se však nyní změní. „Jenom já a on. Bojím se? Ne. Jen jdu do něčeho nového. Těším se? Neskutečně!“ raduje se s vidinou nové životní etapy Stará.

VIDEO: SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
48 fotografií