„Zatím jsme nezjistili, že by tento nový případ souvisel s násilným trestným činem a sebevraždou z minulého týdne,“ uvedla mluvčí policie Eva Michalíková.

O víkendu v ulici, která leží v chatové oblasti, David (†33) zavraždil svou o 19 let starší manželku Jarmilu (†52). Podle místních šlo o obzvláště velmi brutální čin.

Pak se pokusil o sebevraždu, zemřel několik hodin po převozu do nemocnice. Lidé spekulují, že za otřesnou událost může žárlivost a drogy. 

Starší, ale kočka

Věkově neobvyklý pár se podle sousedů přistěhoval zhruba před rokem a s nikým se moc nebavil. „Co jsem slyšel, tak se hádali a sem tam padla i nějaká rána,“ říká starousedlík s tím, že zavražděná pracovala v místní firmě.

„Matka dvou dospělých dětí Jarmila byla sice starší, ale moc hezká a David na ni žárlil. A rozpory měli zřejmě také kvůli jeho fetování,“ tvrdí další muž z Frýdlantu. Případ šetří policie.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

VIDEO: Pud sebezáchovy máme každý, ale co dělat, když je narušený.

Fotogalerie
7 fotografií