Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Pravda o manželství Trumpových: „Melania si dělá, co chce,“ tvrdí známý bývalého prvního páru

Autor: Darina Jíchová - 
16. května 2021
05:14

Bývalá první dáma Spojených států Melania Trumpová (51) zůstává pro Američany enigmou, ještě větší záhadou je ale, jak to chodí v jejím manželství s exprezidentem Donaldem Trumpem (74). Trump zanechal manželku se synem Barronem (15) na Floridě a na léto se přestěhoval do New Jersey, v tisku se spekuluje o tom, zda za ním Trumpová pojede nebo ne. „Melanie si dělá, co sama chce,“ komentoval pro Daily Express známý bývalé první dámy.

Manželství Trumpových vždycky vzbuzovalo velkou pozornost, nespočet jejich neautorizovaných životopisů například upozorňovalo na to, že pár má oddělené ložnice. Trumpová se na veřejnosti často odmítala s prezidentem držet za ruku a v roce 2017 otálela několik měsíců se stěhováním do Bílého domu po Trumpově inauguraci.

Nyní budou manželé znovu žít odděleně, Trumpa z Floridy vyhnalo horko. Zdroje z Mar-a-Lago k jeho stěhování dodaly, že jeho soukromé sídlo by na léto mělo být uzavřeno. To nasvědčuje tomu, že Trumpová se synem by se měli přesunout za manželem, zřejmě na konci školního roku.

Manželství jako vědecký experiment

Nicméně ozývají se i hlasy známých Trumpové, podle kterých někdejší první dáma bude pendlovat mezi dvěma destinacemi. Na prvním místě bude vždy Barron a jeho rozvrh nejen školní docházky, ale i mimoškolních aktivit. „Melania a její rodina stráví nějaký čas s Donaldem, ale bude také nadále pracovat s Barronovou školou a dohlížet, aby se věnoval i volnočasovým aktivitám,“ sdělil tisku zdroj.

Ten se také zmínil o tom, že Trumpová pojímá své manželství jako „vědecký experiment“. „Celý vztah má až vědecky propočítaný,“ vysvětlil zdroj. Zahrnuje do toho i snahu Trumpové o maximální soukromí a naznačil, že za „zavřenými dveřmi“ se chová úplně jinak. „Melania si prostě dělá, co chce, ale nadále zůstává paní Trumpovou, tak neočekávejte žádné velké změny,“ komentoval pro tisk zdroj.

Rozvod?

Jeho reakce byla jakousi odpovědí na zvěsti o možném rozvodu Trumpových, hned od exprezidentovy prohry u listopadových voleb se začalo spekulovat o tom, zda Trumpová nepožádá o rozvod. Někteří viděli náznaky v tom, že si otevřela kancelář mimo manželovo sídlo. Podle známých se ale rozhodně k rozvodu neschyluje. Hosté letoviska Mar-a-Lago pak měli možnost někdejší první pár vídat při mnoha romantických večeřích.

Video  Podle konspirátorů Trumpová užívá dvojnici  - Reuters
Video se připravuje ...

kuromrd ( 16. května 2021 07:21 )

Ty jižanky, jugoslávky a italky jsou protivný a umíněný mrchy, jenže Donald stejně sem tam svalí nějakou mexikánku a tak si aspoň občas přijde na svý.

Zobrazit celou diskusi