Sobota 18. května 2024
Svátek slaví Nataša, zítra Ivo
Zataženo, déšť 16°C

Velký horoskop na květen: Kdo si zkazí dobré jméno a kdo si konečně přivolá osudovou lásku?

/
  • Co vás čeká v květnu?
    Co vás čeká v květnu? (istockphoto.com)
    30. dubna 2024 ● 06:00

    Pro která znamení bude pátý měsíc nového roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor na úrazy nebo movité ztráty? Na co se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte v horoskopu na měsíc květen! 

  • 1.

    Beran

    Beran

    Zrozence Berana čeká nádherný měsíc, který přináší štěstí do mnoha oblastí. Nové seznámení se ukazuje ve spojení se sportováním, proto byste se měli udržovat v kondici. Kromě pevného zdraví si přivábíte i osudovou lásku. Také pracovní záležitosti se posunují kupředu. Zejména okolo 3. května přicházíte se skvělými nápady. Neodmítejte žádnou pracovní nabídku, byť byste kvůli ní museli měnit plány.

     

    Jaká je vaše barva podle znamení? To se dozvíte ve videu!

    Video
    Video se připravuje ...
    Barvy podle znamení: Jaká je ta vaše? • Videohub

     

  • 2.

    Býk

    Býk

    Venuše v konjunkci s Uranem vytváří v milostném životě zvláštní klima. I když trávíte čas se sympatickým protějškem, necháváte si otevřená zadní vrátka. Potkáte totiž člověka, který vás zrovna tak přitahuje. Zkraje května se vám bude skvěle dařit v zaměstnání. Máte originální nápady, ale s jejich prosazením to bude složitější. Obrňte se trpělivostí a nepodceňujte vhodné načasování. Potom uspějete.

     

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Májové období je skutečně plné lásky. Zpočátku se sice můžete bránit vidině závazků, ale vývoj událostí všechna předsevzetí rozmetá. Potkáte totiž člověka, do kterého se bláznivě zamilujete. Od 23. května pak Venuše slibuje opravdu hluboký cit. Také Mars je po celý měsíc v krásném sextilu a otevírá příležitost k hvězdné kariéře. Jste činorodí a sami vyhledáváte zajímavé možnosti, jak se rozvíjet.

     

  • 4.

    Rak

    Rak

    Emoční labilita je znát v průběhu celého května. Můžete přehnaně reagovat na okolní podněty, také špatně zpracováváte pocity. Naštěstí si uvědomujete slabá místa a snažíte se na nich pracovat. Do 22. května vám pomáhá Venuše, díky níž se případné konflikty rychle urovnají. Na pracovišti se zaměřte na detaily. Děláte spoustu chyb z nepozornosti, což vám kazí dobré jméno. To je motivace ke zlepšení.

     

  • 5.

    Lev

    Lev

    V kariéře máte dobře našlápnuto. Jste si vědomi svých silných stránek, máte chuť uspět a neváháte mnohé obětovat. Do 19. května si ale dávejte pozor na únavu. Snadno přeceníte své schopnosti a koledujete si dokonce o nemoc. Více relaxace vám jedině prospěje. V milostném životě to zkraje měsíce nevypadá moc úspěšně. Nápadníci se vám rychle okoukají. Teprve poslední dekáda přichystá příjemnou změnu.

     

  • 6.

    Panna

    Panna

    Milé Panny, letošní květen naplňuje představu romantického období, kdy je láska všude kolem. Vaše sebevědomí roste a máte dojem, že opačné pohlaví vám leží u nohou. Na své nápadníky máte ale přísná kritéria. Málokdo bude mít tedy to štěstí, že s ním vyrazíte na rande. Pozor, abyste později nelitovali, že jste některého ctitele odmítli. Na pracovišti nespíte na vavřínech, ale snažíte se vzdělávat.

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy

    Zrozence Vah čeká náročné období v zaměstnání. Je před vámi několik překážek, se kterými se nedokážete vypořádat. Také se mohou objevovat problémy v kolektivu. Vsaďte na asertivitu i diplomacii, ostré lokty vám tentokrát neudělají dobrou službu. Důležité je nenechat se vyprovokovat. Opatrnost je potřebná také v oblasti financí a při podepisování smluv. Rozhodně na žádné rozhodnutí nespěchejte.

     

  • 8.

    Štír

    Štír

    Květnový program má po většinu měsíce pod taktovkou rozladěná Venuše. Máte dojem, že drahá polovička neprojevuje dostatečně své city nebo že se nechová podle vašich představ. Rozcházet se můžete také v praktických otázkách na život. Nemusíte dělat unáhlená rozhodnutí, za pár dní se situace stabilizuje. V zaměstnání se připravte na nápor povinností. Nadřízení nechtějí čekat a zatlačí vás do kouta.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec

    Milí Střelci, květnem vás provází dobrá nálada. Jste společenští a nebráníte se žádné příležitosti, která se před vámi naskytne. Okolo 5. května je přáno všem, kdo hledají spřízněnou duši. Merkur vás až do 14. května postrkuje k lepším pracovním výkonům. Aktuální zaměstnání vás naplňuje a nepotřebujete žádnou další motivaci. Výborně si rozumíte i se svými kolegy. Společně vytváříte neporazitelný tým.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Nepříjemná kvadratura Merkuru komplikuje pracovní záležitosti první poloviny května. Zrozenci Kozoroha se musí obrnit trpělivostí, také je na místě krotit se v komunikaci. Domníváte se, že pravda je na vaší straně, ale později se ukáže něco jiného. Napjatá atmosféra je znát i na milostné půdě. Hlavně okolo 5. května svého miláčka kritizujete. Vytahujete křivdy z minulosti a nevidíte, že ho to bolí.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář

    V milostném životě se zaobíráte malichernostmi, které zbytečně kazí májovou romantiku. Venuše vám pomůže otevřít oči a zachránit, co se dá. Na pracovišti jste ohromně motivovaní. Žene vás touha něčeho dosáhnout, a rozhodně se nespokojíte s málem. Od 15. května můžete nad některými kroky váhat. I když o sobě můžete zapochybovat, nakonec se s nesnázemi poperete. Pouze na finance buďte opatrnější.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby

    Určitě nezůstanete jako osamělý vlk, ale přizvete do své smečky sympatický protějšek. Po většinu května si užíváte duševní i tělesné souznění, ale po 23. se objevují nesnáze. Máte dojem, že si vás miláček nevšímá. Trochu trpělivosti, milí vlci! V zaměstnání si o uznání říkat nemusíte. Nadřízení si všímají všech úspěchů a kromě pochvaly na vás čeká i finanční odměna. Vaše nápady jsou k nezaplacení.

     

Autor: Žaneta Podlahová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz