Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Adámek (†3) zemřel kvůli sporům rodičů?! Matka (†40) ho do lesa vedla na smrt

Autor: Tomáš Koníček, Matouš Voldřich, Jonáš Kříž, Jitka Pecharová, václav burian, inf - 
4. ledna 2023
05:00

Tříletého synka Adámka matka Jana (†40) dovedla do lesa. Tam ho zabila a pak sáhla na život i sobě! Tahle děsivá scéna se podle policie odehrála v hustém lese v Krkonoších pod Sněžkou. Proč? Zůstává kolem toho mnoho otazníků a především smutek nejbližších.

Policie včera potvrdila informace deníku Blesk, že nález dvou těl poblíž nejvyšší hory Česka Sněžky nebyla nehoda, ale strašný zločin. „Kriminalisté a soudní znalec zjistili, že se jedná o násilná úmrtí. Jde o podezření z vraždy a sebevraždy,“ řekla policistka Iva Kormošová. Zdroje Blesku i dalších médií mluví o tom, že chlapce měla jeho maminka uškrtit! A pak se oběsila.

Video  Pátrání po Janě a Adámkovi v Krkonoších  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Dny pátrání

Případu z Krkonoš celé Česko přálo šťastný konec. Když z horského penzionu zmizela Jana K. s Adámkem, téměř tři dny je hledalo na 200 lidí v těžkém terénu. Policie pak zveřejnila poslední fotku z průmyslové kamery. Na nich šla žena a pár kroků za ní cupital natěšený capart se sáňkami. V tu chvíli ho ale nejmilovanější osoba, které bezmezně věřil, vedla na smrt. Důvod?

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání