Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smutná zpráva pro milovníky rekordů: Při tragické nehodě zemřel rychlojedlík Kamil Hamerský (†50)

Autor: jel - 
12. dubna 2023
18:59

Počátkem února došlo k vážné dopravní nehodě v obci Dolní Rožínka na Žďársku. Řidič osobního automobilu dostal smyk a narazil do stromu. Nehodu nepřežil. Jednalo se o oblíbeného extrémního jedlíka a rekordmana Kamila Hamerského, který by tento týden oslavil jednapadesáté narozeniny. 

Kamil Hamerský pocházel z Vysočiny a věnoval se závodům v rychlopojídání. Stal se držitelem hned několika světových i českých rekordů. Například dokázal spořádat 166 švestkových knedlíků za 20 minut. Dokázal také spořádat 35 rakviček za pouhých 5 minut. V pojídání byl profesionál a nechyběl mu ani smysl pro humor. „Slyšel jsem, že když ostatní jedlíci zjistí, že přijedu já, rovnou to někteří vzdají,“ řekl v minulosti se smíchem pro deník Aha! V červnu roku 2006 se rekordman dokonce objevil v pořadu České televize „Uvolněte se, prosím“, který moderoval Jan Kraus.

Zprávu o smrti Kamila Hamerského přinesl regionální Deník. Informace zarmoutila milovníky rekordů i fanoušky rychlopojídání.

Rekordman zemřel ve středu 8. února při tragické dopravní nehodě u obce Dolní Rožínka na Žďársku. „Řidič osobního vozidla Škoda Fabia dostal s vozidlem smyk, vyjel mimo komunikaci a vozidlo narazilo do vzrostlého stromu. Při dopravní nehodě padesátiletý řidič utrpěl těžká zranění, kterým na místě podlehl,“ informovala komisařka Michaela Lébrová.

Video  Vítěz spořádal na trnkobraní 168 knedlíků  - Blesk - Slávka Červená
Video se připravuje ...

Katerina Kopic ( 12. dubna 2023 21:38 )

To je smutný, ale těžko říci,jak dlouho by s těma blbyma rekordama žil...
Každopádně RIP🙏😢

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání